© Marpol TV 2015

Muhsin Yazıcıoğlu Çağlayancerit'te dualarla anıldı

Büyük Birlik Partisi merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu, vefatının 13'üncü yıl dönümünde Çağlayancerit’te dualarla anıldı.

Kahramanmaraş'ta 25 Mart 2009 tarihinde şehadete kavuşan Büyük Birlik Partisi merhum genel başkanı Muhsin Yazıcıoğlu için Çağlayancerit Gençlik Platformu Derneği tarafından anma etkinliği düzenlendi. Düzenlenen etkinlikte Yatsı namazı sonrası lokmalar dağıtıldı ve dualar edildi.
Etkinliğe Çağlayancerit Kaymakamı Sayın Asım Özdemir, dernek yönetimi ve vatandaşlar katıldı. Çağlayancerit millet konağında düzenlenen programda, açılış konuşmasını yapan Çağlayancerit Gençlik Platformu Derneği Başkanı Ümit Şahan, Yazıcıoğlu’nun ülkemizin yetiştirdiği ender ve değerli isimlerden biri olduğunu söyledi. 
Başkan Şahan, “Millet olarak bize değer katan büyüklerimizin kıymetini maalesef kaybettikten sonra anlıyoruz. Biz de Çağlayancerit Gençlik Platformu Derneği olarak rahmetli Muhsin Yazıcıoğlu'nu saygı ile anıyoruz. Kendisi son mitingini Çağlayancerit ilçemizde yapmıştı. Allah mekânlarını cennet etsin. Umarım bundan sonra ülkece var olan değerlerimize sahip çıkmayı öğreniriz ve varken kıymetini biliriz.”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER