4330 ADET TABLET BİLGİSAYAR İLÇELERE TESLİM EDİLDİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
4330 ADET TABLET BİLGİSAYAR İLÇELERE TESLİM EDİLDİ
Uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrenciler için Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne gönderilen 4330 adet tablet bilgisayar ile birlikte kılıf, 4.5G GSM sim kart ve hafıza kartlarının öğrencilerimize dağıtılmak üzere İlçe Milli Eğitim Müdürlüklerine teslim edildi.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde gerçekleştirilen programda konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Cemal Yılmaz, Cumhurbaşkanı Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın bizzat açıkladığı ve tamamı Millî Eğitim Bakanlığın tarafından tedarik edilen 500 bin tablet bilgisayarın 3. faz sevkiyat ve dağıtım süreci dahilinde 4330 adet tablet bilgisayar ile birlikte kılıf, 4.5G GSM sim kart ve hafıza kartlarının İl Milli Eğitim Müdürlüğümüne ulaşmış olduğunu belirterek, "Bu tablet bilgisayar, sim kart, kılıf ve hafıza kartları, uzaktan eğitim sürecinde internet ve cihaz gereksinimi olan öğrencilerimize ulaştırılması için ilçe müdürlüklerimize teslimatını yapmaya başladık. Bu tablet bilgisayarların ilçelerimize dağıtımı orantılı bir şekilde yapılmıştır. Bu konuda ilçelerimizin müsterih olmalarını isterim." dedi.

'Eğitimde Fırsat Adaleti'ni sağlamak amacıyla daha önce Kahramanmaraş Ticaret Borsası tarafından yapılan 55 adet, hayırsever bir vatandaş tarafından yapılan 110 adet tablet bilgisayar bağışının öğrencilerimize ulaştırıldığını ifade eden İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemal Yılmaz, "İlimize gönderilmesi planlanan toplamda 13 bin adet tablet bilgisayardan 4330 adeti müdürlüğümüze ulaşmış olup, bunların dağıtılması ile ilimizde ihtiyacı olan öğrencilerimizin birçoğunun internete erişim probleminin kalmayacağını düşünüyoruz." dedi.

Bu anlamda başta Milli Eğitim Bakanlığımız olmak üzere tablet dağıtımına destek veren yerel yönetimler, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları ile hayırsever iş insanlarına öğrencilerimiz adına teşekkürlerini ileten İl Milli Eğitim Müdürümüz Cemal Yılmaz, "Bundan sonraki süreçte de öğrencilerimizin eğitimi için farklı kişi, kurum ve kuruluşların da yardım ve bağışlarını bekliyoruz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BBP Genel Başkan Yardımcısı Yardımcıoğlu’ndan Başkan Fırat Görgel’e ZiyaretÖnceki Haber

BBP Genel Başkan Yardımcısı Yardımcıoğlu...

Güngör’den Elbistan Teşkilatına Hayırlı Olsun ZiyaretiSonraki Haber

Güngör’den Elbistan Teşkilatına Hayırlı...

Haber Yorumları

  • Onur Bolat29-12-2020 23:56

    1sinif ve 2 sınıf giden 2 çocuk babasiyim çocuklar ilköğretim okulu okumakta geçim sıkıntısı cekmekteyiz yardımlarınızı bekliyorum tarafıma verilmesi arz ederiz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar