Abdullah Kalın: Dulkadiroğlu’nu marka şehrin vizyon ilçesi yapmaya biz varız

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Abdullah Kalın: Dulkadiroğlu’nu marka şehrin vizyon ilçesi yapmaya biz varız
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) çatısı altında Dulkadiroğlu Belediye Başkan aday adayı Abdullah Kalın, 31 Mart 2024 yerel seçimleri için adaylık başvurusunda bulundu. Kalın, belediye başkanlığı için vizyoner projeler ve halkın ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı hedeflediklerini söyledi.

AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanlığına giderek 31 Mart 2024’te gerçekleştirilecek Yerel Seçimlerde Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı olan Abdullah Kalın, “Dulkadiroğlu ilçesinin gelişimine katkı sağlamak ve vatandaşların yaşam kalitesini artırmak için biz varız. Kentin geleceği için sorumluluk almak ve vatandaşlarımızın hayat kalitesini yükseltmek için buradayım. Dulkadiroğlu için daha yaşanabilir, daha sürdürülebilir bir gelecek hayal ediyorum. Bu hedefe ulaşabilmek için birlikte çalışarak, şehrimizi daha iyi bir yer haline getirebiliriz.” İfadelerini kullandı.

Vatandaşlarımızın daha yaşanabilir bir ilçe hayaline öncülük etmek istiyoruz

Dulkadiroğlu’nu marka şehrin vizyon ilçesi yapma hedefiyle yola çıktıklarını ifade eden Abdullah Kalın: “Dulkadiroğlu'nun potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve ilçemizi daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için buradayım. Tecrübem, bilgi birikimim ve samimi hizmet anlayışımla, şehrimizin geleceği için çalışmaya hazırım. Sosyal belediyecilik alanından ödün vermeden Dulkadiroğlu ilçemizi vizyon projelerimizle ikinci yüzyılın en modern ilçesi yapmaya adayız. Asli görevlerimiz olan yolların düzenlenmesi, kaldırımların yenilenmesi, su ve kanalizasyon altyapısının güçlendirilmesi gibi altyapı iyileştirmeleri çalışmalarımızın yanı sıra dünyanın da gündeminde olan yeşil enerji alanında da yatırımlar yapmaya talibiz. 6 Şubat depremleriyle birlikte oluşan mağduriyetlerin farkındayız. Vatandaşlarımızın daha yaşanabilir bir ilçe hayaline öncülük etmek istiyoruz. Bu nedenle yapacağımız tüm çalışmalarda şeffaflık ilkesinden ödün vermeden, ortak akıl prensibiyle modern bir ilçe kurma hayalimizden asla vazgeçmeyeceğiz.

Eğitimden kültüre, ulaşımdan altyapıya, yeşil alanlardan güvenlik hizmetlerine kadar tüm alanlarda ekonomik kalkınma modelini sanayicilerimizle, esnaf ve vatandaşlarımızla birlikte faaliyete geçirerek ilçemizi cazibe merkezi haline getirmeyi vadediyoruz. Yerinde kalkınma projemiz ile kooperatifleştirmeyi yaygınlaştırarak kırsal kalkınmayı da planlıyoruz. Tarihin bizlere bıraktığı mirasa sahip çıkacağız. 12 Şubat ruhuyla, dün olduğu gibi bugünde tüm benliğimizi ortaya koyarak biz varız ve hazırız.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Fatih Mehmet Erkoç'tan gövde gösterisi! Aday adaylığını açıkladıÖnceki Haber

Fatih Mehmet Erkoç'tan gövde gösterisi!...

Ahmet Bülbül, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanlığı İçin Adaylığını AçıkladıSonraki Haber

Ahmet Bülbül, Kahramanmaraş Büyükşehir B...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar