AKEDAŞ Duyurdu: Kahramanmaraş'ta Elektrik Kesintileri Yaşanacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
AKEDAŞ Duyurdu: Kahramanmaraş'ta Elektrik Kesintileri Yaşanacak!
AKEDAŞ, Kahramanmaraş'ın 4 ilçesinde gerçekleştirilecek olan planlı elektrik kesintileriyle ilgili duyuruda bulundu.

Kahramanmaraş'ın Pazarcık ilçesinde, 20 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan 3. Şahıs Çalışması kapsamında, Memiş Özdal Mahallesi'nde bulunan özel trafolu müşterilere hizmet verilecektir. Çalışmalar 10:00-12:00 saatleri arasında planlanmış olup, enerji dağıtımındaki düzenlemeler ve bakım onarımlarının etkili bir şekilde yapılabilmesi için belirlenen süre zarfında ilgili mahalledeki elektrik hizmetleri etkilenebilecektir.

Aynı gün Pazarcık ilçesinde, Bakım Onarım çalışmaları da 09:00-12:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir. Bu kapsamda Akçakoyunlu, Karabıyıklı, Beşçeşme ve Sultanlar Mahalleleri'nde enerji dağıtımına yönelik bakım ve onarım faaliyetleri planlanmaktadır.

Türkoğlu ilçesinde, 17 Şubat tarihinde düzenlenecek olan 3. Şahıs Çalışması, İstasyon Mahallesi ve OSB Mahallesi'nin bir kısmını kapsayacaktır. Çalışmalar 10:00-10:45 saatleri arasında yapılacak olup, belirtilen mahallelerde geçici olarak enerji kesintisi yaşanabilir.

Andırın ilçesinde, 21 Şubat tarihinde yapılacak olan Tesis Çalışması, Darıovası, Kabaklar, Çuhadarlı, Alanlı ve Gökgedik Mahalleleri ile Ayşepınarı, Efirağızlı, Köklü Mahallelerinin bir kısmını içerecektir. Çalışmalar 09:00-15:00 saatleri arasında planlanmıştır. Belirtilen mahallelerde geçici olarak enerji kesintisi yaşanabilir.

Elbistan ilçesinde, 20 Şubat tarihinde gerçekleştirilecek olan Bakım Onarım çalışmaları kapsamında Yalak, İkizpınarı, Yapılıpınar, Kavaktepe ve Beştepe Mahalleleri etkilenecektir. Çalışmalar 10:00-14:00 saatleri arasında planlanmış olup, bu süre zarfında belirtilen mahallelerde enerji kesintisi yaşanabilir. Elektrik dağıtım şirketi, vatandaşların mağdur olmamaları için gerekli önlemleri alarak çalışmaların en kısa sürede tamamlanmasını hedeflemektedir.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş Zabıta Memuru Alımı SonuçlarıÖnceki Haber

Kahramanmaraş Zabıta Memuru Alımı Sonuçl...

Yeniden Refah’a bir dev katılım dahaSonraki Haber

Yeniden Refah’a bir dev katılım daha

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar