Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nin Temeli Atıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nin Temeli Atıldı
Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nin temel atma töreninde konuşan Başkan Güngör, “Burada hayata geçireceğimiz cam teras sadece Türkiye’nin değil, dünyanın en güzel mekânlarından birisi olacak. Buraya yeni yeme içme mekânı, sosyal donatı alanları ve yürüyüş yolları kazandıracağız. Temelini attığımız Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesislerimiz şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehrin turizm altyapısını güçlendirmek için yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor. Şehrin en önemli doğal güzelliklerinden Ali Kayası turizme kazandırılıyor. Bölgeye ulaşım için Bulutoğlu Mahallesi’nden 18 kilometre yeni yol açan Büyükşehir Belediyesi, şimdi de 500 metrekare cam teras, kafeterya ve restoran, yürüyüş yolları, sosyal alanlar ve otoparkı kapsayan Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nin temelini attı. Programa, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’ün yanı sıra TBMM İçişleri Komisyon Başkanı Celalettin Güvenç, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Habibe Öçal, AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Veli Böke, Onikişubat Kaymakamı Serkan Keçeli, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, ilçe belediye başkanları, teşkilat mensupları, muhtarlar, STK temsilcileri, oda başkanları ve vatandaşlar da katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan program, Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Temel atma töreninde Ali Kayası Cam Teras ve Turizm Tesisleri’nin tanıtım filmi katılımcılara izletildi.

Şehrimizin Marka Değerini Artırıyoruz

Programın açılış konuşmasını yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ımız birçok şehre nasip olmayan doğal güzelliklere sahip. Bizler de şehrimizi daha da ileriye taşımak için milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız, teşkilatlarımız ve tüm paydaşlarımızla birlikte gayret ediyoruz. Şehrimizin daha güzel olması, marka değerinin ve rekabet gücünün artırılması için el birliğiyle çalışıyoruz.  Sayın Cumhurbaşkanımız 28 Ekim günü Türkiye Yüzyılı projesini açıkladı. İnşallah Sayın Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemiz yeni yüzyılda çok daha büyük işlere imza atacak. Bunun somut örneklerinden bir tanesi de banttan indirilen yerli otomobilimiz. Başta Sayın Cumhurbaşkanımız olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Çok Büyük İşlere İmza Attık

Güngör konuşmasının devamında, “Yerel yönetimler olarak bizler de hem Sayın Cumhurbaşkanımızın ortaya koyduğu vizyon, hem de yerel yönetimler manifestosu çerçevesinde şehirlerimizi, ilçelerimizi ve yerleşim yerlerimizi güzelleştirmeye çalışıyoruz. Hamdolsun bu noktada şehrimizde çok büyük işlere imza attık. Her zaman ifade ettiğimiz gibi rasyonel işler hayata geçirmeye gayret ediyoruz. Sürdürülebilir mali yapının sağlanmasını ve sürdürülebilir yatırımları çok önemsiyoruz” ifadelerini kaydetti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bu iş yerinde herkes mutluÖnceki Haber

Bu iş yerinde herkes mutlu

Türkiye Offroad Şampiyonası’nın Final Ayağı Start AldıSonraki Haber

Türkiye Offroad Şampiyonası’nın Final Ay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar