Alpaslan Yurtsever Fuarda Kitaplarını Okurlarıyla Buluşturdu!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uzmanı Alpaslan Yurtsever, öğrenci ve ebeveynler üzerine kaleme aldığı; “Hayat Okulunda ve Okul Hayatında Başarının Yolu” ile “Başarı Yolcularına Anne ve Baba Olabilmek” kitaplarını, 7. Kahramanmaraş Kitap ve Kültür Fuarı’nda okurlarıyla buluşturdu.

Kültür ve Edebiyatın Başkenti Kahramanmaraş’ta bu sene 7’ncisi düzenlenen Kitap ve Kültür Fuarı, kitapseverlerin uğrak noktası oldu. Fuara katılanlar vatandaşlar bir taraftar yazar ve şairlerle sohbet imkânı bulurken diğer taraftan ilgilendikleri kitaplara daha kolay erişme ve kitaplarını imzalatma imkânı buluyor. Özellikle öğrenciler ve kişisel gelişim kitaplarına ilgi duyan vatandaşlar, Psikolojik Danışma ve Rehberlik Uzmanı Alpaslan Yurtsever’in kitaplarına yoğun ilgi gösterdi.
Eğitim alanında 3’lü serinin ilk iki kitabı olan öğrenci ve ebeveynler için hazırlanan Hayat Okulunda ve Okul Hayatında Başarının Yolu” ile “Başarı Yolcularına Anne ve Baba Olabilmek kitaplarını imzalayan Alpaslan Yurtsever, kitapseverlerin yoğun ilgisinden memnun olduğunu söyledi. 
“KİTAPLAR, BİRBİRİNİ TAMAMLAYAN ÇALIŞMALARDAN OLUŞUYOR!”
Yurtsever, kitapları üzerine şu değerlendirmelerde bulundu: “Kişisel gelişim ve Psikoloji alanında kitaplar yazıyorum. Kitaplarımız seri halinde birbirini tamamlayan çalışmalardan oluşuyor. Bu serinin ilk kitabı olarak Hayat Okulunda ve Okul Hayatında Başarının Yolu kitabımız, öğrenci başarısını artırmaya yönelik olarak hazırladığımız bir çalışma. Tabi ki biliyorsunuz öğrenci başarısı tek başına kendi içerisinde gerçekleşmiyor. Bunu gerçekleştiren saç ayaklarından birisi de aile. Bu nedenle öğrencinin okuldaki ve hayattaki başarısına katkı sağlaması amacıyla aileler için de Başarı Yolcularına Anne ve Baba Olabilmek kitabımızı hazırladık. Bu kitabımız da basımdan yeni çıktı ve Kitap Fuarının açılmasıyla da okuyucusu ile buluştu. Devamında da Başarı Yolcularına Öğretmen Olabilmek diye bir kitap hazırlığımız var. Hayalleri olan öğrencisine bir öğretmenin nasıl başarılı olabileceğini, nasıl katkı sağlayabileceğini anlattığımız, içerisinde yaşanmış öykülerin tecrübesinin de olduğu çalışmalar olacak. Bu kitaplarımızı fuarda okuyucuları ile buluşturuyoruz. Ciddi manada da ilgi görüyor. İlk kitabımız ikinci baskıyı yaptı. İnşallah beklentimiz 2-3 aya kadar genişletilmiş üçüncü baskısıyla da okurlarıyla buluşacak. Ben gördüğümüz ilgiden dolayı okuyucularımıza teşekkür ediyorum.” 
“PANDEMİ KORKUSU FUARA KATILIMI DÜŞÜRDÜ!”
Kahramanmaraş’ta pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra açılan fuarda hala pandeminin etkilerinin görüldüğünü belirten Yurtsever, insanlardaki pandemi korkusunun fuara katılım oranını düşürdüğünü ifade etti. Yurtsever, şunları kaydetti: “Biliyorsunuz pandemiden dolayı hiçbir şey normal gitmiyor. Kitap fuarları da yaklaşık 2 yıl aradan sonra başladı. Tabi ki bunun yansımalarını gördük, insanlar çekiniyorlar. Pandemi korkusu fuara katılımı düşürdü. Fuara gelirken sıkıntılı ve kaygıları olduğu için çok yoğun bir katılım görmedik. Ancak, gelenlerin ilgisi bizleri mutlu etti. Kitabı almak isteyen, okumak isteyen, fuarla ilgilenen insanlar geldi. İlginin devamında da bu faydayı gördük. İnşallah pandemiyi tamamen atlatmış bir şekilde 8. Kitap fuarında daha etkili, daha huzurlu, daha sağlıklı oluruz diye düşünüyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yazar Ali Aksu Kitap Fuarında Okurlarıyla Buluştu!Önceki Haber

Yazar Ali Aksu Kitap Fuarında Okurlarıyl...

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları’ndan ‘Cumhuriyet’ MitingiSonraki Haber

Kahramanmaraş Ülkü Ocakları’ndan ‘Cumhur...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar