Ariş Pırlanta Yüzük Tasarımları Zarif Elleri Süslüyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ariş Pırlanta Yüzük Tasarımları Zarif Elleri Süslüyor

Beştaş yüzük çeşitleri, anlam açısından pek çok şeyle ilişkilendirilebilir. Bu anlamlardan bazıları da şöyledir, Bazı çiftlere, 5. Evlilik yıl dönümünü kutlamak veya 5 aylık aşk için beş adet taşa sahip bir yüzük vermeyi tercih ediyorlar. Ayrıca her taşın farklı bir anlamı vardır. Tüm taşlar sevgiyi, sadakati, barışı, mutluluğu ve bereketi tek tek temsil eder. Kuşkusuz beştaş kadınlara ayrı bir şıklık katıyor. Her bütçeye uygun beş taş yüzük bulma imkânı da var.

Düğün gününden önce eşinizin haberi olmadan alacağınız beş taş yüzük, düğün törenine takıldığında çok güzel ve anlamlı bir sürpriz olabilir. Tüm taşlar aynı boyuttadır. Yüzüğün ayarı, gamı, taşın karat özelliği, rengi ve berraklığı fiyatı etkileyen faktörlerdir.

Beştaşı oluşturan tüm pırlantalar doğal ve hakikidir. Birçok yüzük modelinde taşları tutan çıkıntı diyagonal olarak düzenlenirken, bazı modellerde kare şeklinde düzenlenmiştir. Kare şeklinde düzenlenmiş desenlerde taşlar birbirine daha yakın olduğu için genel bir şekil oluşur.

Pırlantanın Adresi Ariş Pırlanta Olarak Değişiyor

Altın alyans tasarımları güzelliği ile tüm dikkati üzerine çekiyor. Çiftin alyanslarının tasarımı oldukça dikkat çekici olması hiç sıkılmadan takacağınız anlamına gelir. Kavisli seçeneklerin yanı sıra özel modeller de tercih edilebiliyor.

Sadeliğe önem verenler için tek renk alyans seçenekleri bulunurken, detaylara önem verenler için bronz ve beyaz altının uyumunu ön plana çıkaran modeller favoriler arasına girebiliyor. Zarif tasarımlar yaratarak her zevke ve estetiğe uygun altın alyans üretiyor. Aris Pırlanta adresinde birçok yüzük çeşidine bakabilirsiniz.

Tektaş Yüzüklerin Büyüsüne Kapılan Kadınların Beğenisini Topluyor Ariş Pırlanta

Yediden yetmişe, her bayanın sevdiği yüzük tipi tektaş yüzük modelidir. Evlilik teklifi ederken, sevgililer gününde, doğum hediyesi, doğum günü hediyesi ve daha birçok sebeple tektaş yüzük modelleri tercih ediliyor. Yıllardır en popüler yüzük modeli olan bu tektaşlar, daha uzun yıllar modasını kaybetmeyecek.

Manevi değerinin yüksek olduğu özel gün yüzükleri kadınların zarif parmaklarından hiçbir zaman çıkarmak istemeyecekleri yüzüklerdir. Birçok boyutta üretimi olan tektaşlar ve beştaşlar, sürpriz olarak alınacak ise mutlaka parmak ölçüsü bilinerek alınmalıdır. Aris Pırlanta adresinden güvenle sipariş verebileceğiniz unutmayınız.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Turizm Haftası Başkan Büyükdereli Önderliğinde Dolu Dolu GeçecekÖnceki Haber

Turizm Haftası Başkan Büyükdereli Önderl...

Başkan Mahçiçek; Model ve modern Onikişubat’ın zirve noktası EXPO 2023 olacakSonraki Haber

Başkan Mahçiçek; Model ve modern Onikişu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar