FIRAT BAŞKAN

Bağcı Gayrimenkul Helete Demirspor’a Sponsor Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bağcı Gayrimenkul Helete Demirspor’a Sponsor Oldu
Kahramanmaraş’ta gayrimenkul sektörüne yenilikler katmak için kurulan Bağcı Gayrimenkul, 1. Amatör Lig’de mücadele eden Helete Demirspor’a sponsor oldu.

Kahramanmaraş’ta gayrimenkul ve emlak sektörüne yeni soluk getirmek isteyen Bağcı Gayrimenkul, futbol alanında Helete Demirspor ile iş birliğine gitti.

Geçen yıl Kahramanmaraş’ta amatör ligde grup aşamalarında en başarılı takımları arasında yer alan Helete Demirspor, sponsor olarak güçlü bir kuruluş ile yola çıkıyor.

Geçtiğimiz aylarda törenle hizmete açılan ve Kahramanmaraş’ta emlak sektörüne hem yeni bir soluk hem de yenilikler katmayı amaçlayan Bağcı Gayrimenkul, Helete Demirspor’a sponsor oldu.

Bağcı Gayrimenkul ortaklarından Zübeyde Karakoyun, “Bir ay oldu da Bağcı Gayrimenkul açalı ve bu kısa sürede bir aylık kısa sürede yolculuğumuz çok heyecanlı geçti. Bağcı Gayrimenkul olarak Avrupa standartlarını taşımak istiyoruz ve bu yönde önemli adımlar attık. Kahramanmaraş için de elimizden gelen tüm hizmeti sağlayacağız. Ortağım Mehmet Bağcı'nın da bir Heleteli olarak Helete Demirspor’a sponsor olduk. Bağcı Gayrimenkul olarak onların da başarılarını buradan takdir ediyoruz” dedi.

Bağcı Gayrimenkul’un diğer ortağı Mehmet Bağcı ise, “Bağcı Gayrimenkul olarak bir ay içinde çok güzel bir çalışma yaptık ve Helete Demirspor’a sponsor olduk. Takımımıza yeni sezonda başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Helete Demirspor Başkanı Yasin Aktaş ise, şu sözleri dile getirdi: “Helete Demirspor olarak gerçekten de geçen yıl çok başarılı bir sezon geçirdik. Bu yılki hedefimiz BAL Ligi’ne çıkabilmek ve bu yolda Bağcı Gayrimenkul kuruluşunun bize vereceği destek çok önemli. Bağcı Gayrimenkul’ün takımımıza verdiği destekten ötürü teşekkür ediyorum.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Genç Müsiad’tan Gençlere Aktarım Geleceğe Yatırım PaneliÖnceki Haber

Genç Müsiad’tan Gençlere Aktarım Geleceğ...

Gönüllü Gençlik, Cumhuriyet Bayramı’nda Minik Gönüllere DokunduSonraki Haber

Gönüllü Gençlik, Cumhuriyet Bayramı’nda...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar