Banabi ile Market Ürünleri Kapınızda

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Banabi ile Market Ürünleri Kapınızda
Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi platformu Yemeksepeti, yeni girişimi Banabi ile online market ürünleri siparişi sektörüne adım attı.

Banabi hizmeti ile Yemeksepeti; kullanıcılarına dondurma, dondurulmuş gıdalar, meyve-sebze, anne-bebek ürünleri, ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok kategoride 2.000’e yakın market ürünü sunuyor. Banabi; online market ürünlerini avantajlı fiyatlarla sunarken, kullanıcılar birçok kampanya ile de hesaplı alışveriş imkânından yararlanabilecekler. Banabi, ayrıca sektörde bir ilk olarak  kullanıcılarına kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme fırsatı da sunuyor.

Öncelikli olarak İstanbul’da, Avrupa yakasındaki belli bölgelerde ve IOS uygulaması üzerinden hizmet vermeye başlayan Banabi, hizmet ağını hızlı bir şekilde yaygınlaştıracak. Banabi hizmeti çok yakın bir sürede Android kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek.

 

13.04.2019

Türkiye’nin ilk ve en büyük online yemek siparişi platformu Yemeksepeti, yeni girişimi Banabi ile online market ürünleri siparişi sektörüne adım attı. Öncelikli olarak İstanbul’da Avrupa yakasındaki belli bölgelerde ve IOS uygulaması üzerinden hizmet vermeye başlayan Banabi, hizmet ağını hızlı bir şekilde yaygınlaştıracak.

Bugün 69 ilde, 12 milyon kullanıcısına sokak lezzetlerinden, ev yemeklerine, tatlıdan dünya mutfaklarına kadar binlerce çeşit lezzeti 20 binin üzerinde restorandan ulaştıran Yemeksepeti; Banabi ile kullanıcılarının market ürünlerini online sipariş verme ihtiyaçlarını da anında karşılayarak hayatlarını daha da kolaylaştırmayı hedefliyor.   

Kurye operasyonunda elde ettiği müşteri memnuniyeti odaklı deneyimini çok daha büyük bir operasyon ile yeni bir alana taşıyan Yemeksepeti, Banabi hizmetini tamamen yeni bir ekipten oluşan kurye ağı ile gerçekleştiriyor.

Banabi ile 2.000’e yakın ürün kapınızda

Market ürünlerini yaklaşık 10 dk. içerisinde kullanıcılarına ulaştıran Banabi; dondurma, dondurulmuş gıdalar, meyve-sebze, anne-bebek ürünleri, ev temizlik ürünleri ve kişisel bakım ürünleri gibi birçok kategoride 2.000’e yakın market ürününü online sipariş etme fırsatı sunuyor.

 

Banabi ile uygun fiyat avantajı

Uygun fiyat avantajı ile alışveriş yapma fırsatı sunan Banabi’de kullanıcılar, gerçekleştirecek birçok kampanya ile de hesaplı alışveriş imkânından yararlanabilecekler.

Banabi’den sektörde bir ilk: Kapıda ödeme fırsatı

Banabi, kullanıcılarına kapıda ödeme fırsatı sunarak online market ürünleri sektöründe bir ilke imza atıyor.

Kullanıcılar sadece alışveriş öncesinde değil aynı zamanda kapıda nakit veya kredi kartı ile ödeme fırsatına da sahip oluyorlar.    

İlk etapta IOS’ta

Kullanıcılar, Yemeksepeti’nin mobil uygulamaları üzerinden market kategorisini seçerek siparişlerini rahatlıkla verebiliyorlar. İlk aşamada IOS uygulamasında aktif olan market siparişi hizmeti çok yakın bir sürede Android kullanıcıları tarafından da kullanılabilecek.

Yıl sonunda 1.000 kuryeye ulaşacak

Her hafta yeni depolar açarak hızlı bir şekilde büyümeyi ve yıl sonunda yaklaşık 1.000 kuryeye ulaşmayı hedefleyen Banabi, bu yıl içerisinde İstanbul’un tümü dahil olmak üzere 10 ilde hizmet verecek.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KSÜ, FARKLI ÜNİVERSİTELERLE İŞBİRLİĞİ AĞINI GENİŞLETİYORÖnceki Haber

KSÜ, FARKLI ÜNİVERSİTELERLE İŞBİRLİĞİ AĞ...

HALİÇ’TE DOSTLUK KUPASI HEYECANI YAŞANDISonraki Haber

HALİÇ’TE DOSTLUK KUPASI HEYECANI YAŞANDI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar