Başkan Fırat Görgel: Tüm Teşkilatımız ile Sahada Olmayı Şiar Edindik

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Fırat Görgel: Tüm Teşkilatımız ile Sahada Olmayı Şiar Edindik
AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, Marpol TV’de yayınlanan ve İbrahim Kürşat Gürocak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Ayaküstü Programının canlı yayın konuğu oldu. Görgel, “Hem milletvekillerimiz hem belediye başkanlarımız hem il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, tüm kademelerimiz, gençlik ve kadın kollarımız her daim sahada olmayı kendimize şiar edinmiş bir partiyiz” dedi.

AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Marpol TV ekranlarında İbrahim Kürşat Gürocak’ın moderatörlüğünde gerçekleştirilen Ayaküstü Programının canlı yayın konuğu oldu. Görgel; seçim takvimi, AK Parti’nin seçim çalışmaları, 6’lı masa, Türkiye’nin iç ve dış politikadaki tutumu üzerine değerlendirmelerde bulundu.

AK Parti’nin 20 yıllık iktidarında tüm teşkilatıyla oturmuş, kurumsallığını tamamlamış bir parti olduğunu dile getiren Başkan Görgel, partisinin önceki seçimin hemen ertesi günü, tüm organlarıyla, sahalarda çalışmalarına kesintisiz devam ettiğini aktardı. 

Görgel, “AK Parti, kültürü olan artık çalışma sistemi oturmuş, çok ciddi manada altyapısını oluşturmuş, belli kültüre erişmiş bir parti. Artık 20 yıllık bir geçmişe sahip bir parti, yeni bir parti değiliz. Sayın Cumhurbaşkanımızın bize her zaman telkin ettiği gibi bizim için seçim dönemi, bir önceki seçimin bitmesinden itibaren yeni seçim dönemi başlar. O yüzden AK Parti teşkilatlarını aslında diğer partiler gibi değerlendirmemek lazım. Sadece seçim dönemlerinde sahada olan, sadece seçim dönemlerinde vatandaşın dertleriyle hemhal olan bir parti değiliz. Gerçekten her dönem vatandaşımızın her türlü derdi, memleketimizin her türlü derdi gündemimizde” dedi. Sadece parti teşkilatları değil, milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla da sahada vatandaşla iç içe olduklarını kaydeden Görgel, şöyle konuştu: “Bununla birlikte hem milletvekillerimiz hem belediye başkanlarımız hem il teşkilatımız, ilçe teşkilatlarımız, tüm kademelerimiz, gençlik ve kadın kollarımız her daim sahada olmayı kendimize şiar edinmiş bir partiyiz. O yüzden bütün teşkilatlarımızla, gayretle ve azimle, sahada olmaya, vatandaşın dertleriyle dertlenmeye devam ediyoruz. İnşallah seçim dönemine yaklaştığımız bugünlerde, bunu artırarak da devam edeceğiz.. Bizim için seçim takvimi 2018 ve 2019 seçimlerinin bitmesiyle beraber başlamıştı. Şimdi inşallah 2023 seçimlerine daha da hızlanarak devam edeceğiz.”

“FARKLI TERÖR ÖRGÜTÜ GRUPLARI 6’LI MASANIN BAZI ORGANLARIYLA GÖRÜŞMELER YAPIYOR”

Millet İttifakı’nın da dahil olduğu 6’lı masanın HDP ile ilgili açıklamalarına da değinen Görgel, şu açıklamalarda bulundu: “Selahattin Demirtaş'ın PKK'yla ilgili açıklamalarını biliyoruz. Yani HDP'nin eskiden genel başkanlığı yapmış olduğu insanın PKK'ya nasıl güzelleme yaptığını hep beraber izliyoruz. Halen cezaevinden bile açıklamalarını görüyoruz. Yine terör örgütü başıyla alakalı ne denli açıklamaların olduğunu görüyoruz. Ne yazık ki o orada CHP'nin İYİ Parti'nin genel başkanlarının Selahattin Demirtaş'la ilgili güzellemelerine de hep beraber şahit oluyoruz. Burada HDP'nin de ötesinde; PKK'nın, o partideki gruplarla, bazı organlarla ilişkisinin olmadığını söylemek bence çok iyi niyetli bir yaklaşım olur. O yüzden açıkçası HDP hatta dediğim gibi farklı terör örgütü grupları ne yazık ki bu 6’lı Masanın bazı organlarıyla görüşmeler yapıyor.”

“6’LI MASA 90’LI YILLARA DÖNME SEVDASI İÇERİSİNDE!”

AK Parti’nin sistem değişikliği ile koalisyonlar ve erken seçim dönemini kapatarak yeni Türkiye inşası gayretinde olduğunu vurgulayan Görgel, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Cumhurbaşkanımız da bu durumu açıkladı. Takvimimiz belli. Biz inşallah erken seçim kültürünü artık bu memleketin gündeminden çıkardık, Türkiye'nin gündeminden çıkardık. Artık Allah'a şükürler olsun. Her sene veya 2 senede bir seçim yapmayan bir ülke haline geldik. 90’lı yılların o sancılarından vatandaşlarımızın sayesinde, bu ülkeyi hep beraber kurtardık. Ne yazık ki 6’lı masa olarak tabir edilen grup, halen 90’lı yıllara dönme sevdası içerisinde. Ama Allah'ın izniyle vatandaşımız buna izin vermeyecek. Seçim takvimimiz belli. Biz inşallah 2023 Haziran ayında seçimimizi yapacağız. Vatandaşımızın karşısına bir kez daha yapmış olduğumuz hizmetlerle beraber çıkacağız. Ve onların desteğine talip olacağız. Adayımız belli, takvimimiz belli. Seçime tüm teşkilatlarımız, milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız çalışıyoruz. Liderimizin ve Cumhur İttifakı liderlerinin bu ülkeye bağlılıkları belli, bu ülke için hayalleri belli, yaptıkları belli. Milli ve manevi değerler noktasındaki duruşları belli. Yerlilik noktasındaki duruşları belli. O yüzden tüm organlarımızla biz kendimizi netleştirmiş olarak seçime hazırız. 2023 Haziran ayında inşallah vatandaşımızın karşısına çıkacağız.”

“EN BÜYÜK ANKET SAHADIR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izlediği dış politikanın ülke ekonomisine büyük kazanımları olduğunu belirten Başkan Fırat Görgel, bunun da sahaya olumlu yansıdığını ve AK Parti’nin oy oranlarını artırdığını dile getirdi. Görgel, şu ifadelere yer verdi: “Hem ülkemiz hem de dünya ekonomisi çok ciddi sıkıntılar yaşadı. Halen de yaşamakta. Avrupa'da bugün enerji krizinin geleceği nokta belli değil. Gerçekten ne yapacaklarını şaşırmış durumdalar. Allah'a şükür biz kış aylarında en azından enerjiyle alakalı temel ihtiyaç maddeleriyle alakalı tedbirlerini almış bir ülkeyiz. Bu noktada gerçekten liderimizin, o güçlü yapısının avantajlarını yaşıyoruz. Dış politikadaki duruşunun avantajlarını yaşıyoruz. Şimdi özellikle son iki ayda anketlerde Cumhur İttifakı'nın yükseliş trendine girmiş olduğunu görüyoruz. Şu anda hem saha verilerine hem de anketlerden aldığımız son bilgilere göre; ben Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalacağını hiç hiçbir şekilde düşünmüyorum. Hatta 2018’deki seçimden çok daha yüksek bir oy oranıyla Cumhurbaşkanımızın inşallah bir kez daha Cumhurbaşkanı olarak rahat bir şekilde seçileceğine inanıyorum. Milletvekili seçimlerinde de meclis çoğunluğunun inşallah Cumhur İttifakındaki partilerimizle beraber sağlanacağını düşünüyorum. Tabi bunu vatandaşımızın desteğiyle başaracağız. En büyük anket sahadır. Şu an saha da bize bunu gösteriyor.”

“TEŞKİLATLANMA ANLAMINDA DİĞER PARTİLERİN ÇOK ÇOK ÖTESİNDE BİR PARTİYİZ”

AK Parti’nin en büyük avantajının kurumsal ve diri teşkilat yapısı olduğunun altını çizen Görgel, şunları kaydetti: “Biz teşkilatlanma anlamında diğer partilerle karşılaştırılamayacak derecede güçlü bir partiyiz. Üye sayımızın, mahalle yönetimlerimizin, sandık yönetimlerimizin, ana kademe, gençlik ve kadın kolları teşkilatlarımızla beraber teşkilatlanma anlamında diğer partilerin çok çok ötesinde bir partiyiz. Bunların tabii çok büyük avantajlarını yaşıyoruz. Bunlar sahada da seçim çalışmalarında da kendini belli ediyor. Şu anda sandık yönetimlerimizle, mahalle yönetimlerimizle, teşkilatlarımızla beraber seçime hazırız. Yarın seçim olsa Allah'ın izniyle binlerce AK Partili sandıkların başında yerini alır. Allah'ın izniyle hiçbir sıkıntı olmadan seçimleri başarıyla sonuçlandırırız.”

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
“Şairler Tepesi” İçin Geri Sayım BaşladıÖnceki Haber

“Şairler Tepesi” İçin Geri Sayım Başladı

Yedikuyular Yolunda Güvenlik Büyükşehir’le ArtıyorSonraki Haber

Yedikuyular Yolunda Güvenlik Büyükşehir’...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar