Başkan Güngör: “Çünkü Kahramanmaraş’a Sözümüz Var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Güngör: “Çünkü Kahramanmaraş’a Sözümüz Var”
Basın mensuplarıyla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Kahramanmaraş’ımız için 3 yılda 1 Milyar TL’lik yatırım yaptık. 2022 yılı için de 1 Milyar 250 Milyon TL’lik bir yatırım öngörüyoruz. Ben bu şehri çok seviyorum. Kahramanmaraş’ımız için gece gündüz çalışmayı sürdüreceğiz” dedi

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, basın mensuplarıyla bir araya geldi. Meclis Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen buluşmada Başkan Hayrettin Güngör 2019’dan 2022’ye başlıklı bir sunum gerçekleştirdi. Hayrettin Güngör yaptığı konuşmada, “Biz göreve geldiğimizde mali yapımızı disipline ederek, ağırlıkla dağınık yerleşim alanlarına sahip olan Kahramanmaraş’ımızda öncelik olarak belirlediğimiz yol ve su ihtiyacını süratle karşılamaya çalıştık. Bir yandan da yerel kalkınma odaklı yaptığımız projelerle şehrimizin her türlü potansiyeline katma değer kazandırarak, sahip olduğumuz doğal, yerel, kültürel miraslarımızı markalaştırmak için eylem planları yaptık. Hamdolsun çalışmalarımızda ciddi bir mesafe kat ettik” diye konuştu.

 

Kahraman Şehrimizin Tarihini Koruyoruz

Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör şehrin tarihi dokusuna dikkat çekerek, “Hamdolsun, Tarihi Kale’mizde çalışmaları tamamlayıp kurtuluşumuzun 100’üncü yılında burada yeniden Cuma Namazı kılmak nasip oldu. Burada bütüncül bir çalışma gerçekleştiriyoruz. Acemli Camii ve Kale arasındaki tarihi alanda da dönüşüm gerçekleştireceğiz. Burada otopark sorunu var, bunu da çözmüş olacağız. Elbette bu çalışmalar Ulu Camii ve Kapalı Çarşı’mızı da kapsıyor. Kapalı Çarşı’mızda da hamdolsun cephemizi siluete yakışır bir hale getirdik. Kurtuluş destanı yazdığımız bu alanda bir Bayrak Yolu da hayata geçirmiş olacağız” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kar Şiddetini Artırdı Büyükşehir NöbetteÖnceki Haber

Kar Şiddetini Artırdı Büyükşehir Nöbette

Etkinlikler Azerin Konseriyle Devam EdiyorSonraki Haber

Etkinlikler Azerin Konseriyle Devam Ediy...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar