Başkan Güngör, Gaziler ve Aileleriyle Bir Araya Geldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Güngör, Gaziler ve Aileleriyle Bir Araya Geldi
19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte gaziler ve aileleriyle bir araya gelen Başkan Güngör, “Vatan sevdasını göğsünde onurla taşıyan gazilerimizle ve kıymetli aileleriyle bir araya geldik. Devlet ve millet olarak gazilerimizi ve aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, 19 Eylül Gaziler Günü çerçevesinde düzenlenen etkinlikte gaziler ve aileleriyle bir araya geldi. Vali Ömer Faruk Coşkun, AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Ahmet Özdemir, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Emin Mehmet Terzioğlu, Kahramanmaraş Cumhuriyet Başsavcısı Sedat Çelik, AK Parti İl Başkanı Fırat Görgel, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Tayfun Özbek, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Yunus Karaman ve protokol üyelerinin de yer aldığı programda heyet, gaziler ve aileleriyle yakından ilgilendi. 

Birlik ve Beraberliğimiz Daim Olsun

Her zaman gazilerin ve şehit ailelerinin yanında olduklarını ifade eden Başkan Güngör, “19 Eylül Gaziler Günü dolayısıyla gün boyu çeşitli etkinlikler gerçekleştirdik. Şehitlerimizi kabirleri başında dualarla yâd ettik. Türkiye Muharip Gaziler Derneği ile Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği’ne ziyarette bulunduk. Vatan sevdasını göğsünde onurla taşıyan gazilerimizle ve kıymetli aileleriyle bir araya geldik. Her fırsatta aziz şehitlerimizin kıymetli aileleriyle ve gazilerimizle buluşmaya gayret ediyoruz.  Devlet ve millet olarak gazilerimizi ve aziz şehitlerimizin bizlere emaneti olan kıymetli ailelerini asla yalnız bırakmadık, bırakmayacağız. Rabbim birlik, beraberliğimizi daim eylesin. Düşmanlarımıza fırsat vermesin inşallah. Bu vesileyle bir kez daha bu kadim topraklar için canını veren aziz şehitlerimize ve ebediyete uğurladığımız gazilerimize Allah’tan rahmet, hayatta olan gazilerimize de sağlıklı bir ömür diliyorum” diye konuştu. 

Mutluluklarını Paylaştık

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, program sonrası gazi Emir Küpeli’nin kızı Elif Yağmur’un doğum günü kutlamasına da katıldı. Protokol üyelerinin de yer aldığı kutlamada, Elif Yağmur’a uzun ömürler dileyen Başkan Güngör, “Gazimiz Emir Küpeli’nin kıymetlisi, yavrumuz Elif Yağmur’un doğum gününde mutluluklarını paylaştık. Rabbim hayırlı, uzun ömürler nasip eylesin inşallah” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Hayvan Borsası’nda Çalışmalar TamamlanıyorÖnceki Haber

Hayvan Borsası’nda Çalışmalar Tamamlanıy...

Kahramanmaraş’ın Gürültü Haritası ÇıkarıldıSonraki Haber

Kahramanmaraş’ın Gürültü Haritası Çıkarı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar