Başkan Güngör: “Nurhak’a 65 Milyon TL’nin Üzerinde Yatırım Yaptık”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Güngör: “Nurhak’a 65 Milyon TL’nin Üzerinde Yatırım Yaptık”
Büyükşehir Belediyesi tarafından Nurhak’a kazandırılan iki mahalle konağının açılışını gerçekleştiren, yapımına başlanan Atıksu Arıtma Tesisi’nde incelemelerde bulunan Başkan Hayrettin Güngör, “Şehir genelinde olduğu gibi Nurhak ilçemiz için de gece gündüz çalışıyoruz. Yenilediğimiz iki konağımızı hizmete açtık. Atıksu Arıtma Tesisi’mizin inşasına başladık. Nurhak’ımıza yapmış olduğumuz yatırım 65 Milyon TL’nin üzerinde” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, programı kapsamında Nurhak’ta bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. AK Parti İl Başkan Yardımcısı Hakan Dereli, Nurhak İlçe Başkanı Akif Gevrek ile AK Parti ve MHP teşkilat mensuplarının da yer aldığı ziyaret programı, Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenerek Nurhak’a kazandırılan Tatlar ve Yeni Mahalle Konağı’nın açılış töreniyle başladı. Törende konuşan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Büyükşehir Belediyesi olarak tüm ilçelerimizde olduğu gibi Nurhak’ta da birçok alanda yatırımlar gerçekleştirdik ve gerçekleştirmeye devam ediyoruz. İnşallah yatırımlarımız artarak devam edecek” dedi.

Altyapı ve Ulaşım Yatırımları

Nurhak’ta hayata geçirilen yatırımlara ilişkin bilgiler aktaran Başkan Güngör, “Nurhak ilçemizde 40 kilometre uzunluğundaki yolumuzu asfaltla yeniledik. Deforme olmuş yolları 4 bin ton yama ile iyileştirdik. İlçemize 30 bin metrekare kilit parke kazandırdık. Ayrıca Tatlar ve Kullar mahallelerimizdeki eski binalarını yenileyerek mahalle konağı konseptine dönüştürdük ve bugün de açılışını gerçekleştirerek hemşehrilerimizin hizmetine sunuyoruz. KASKİ tarafından da Nurhak’a 17 kilometre uzunluğunda içmesuyu hattı, 4 içmesuyu deposu, 4 içmesuyu sondajı kazandırıldı. Tarımsal alanda da ciddi çalışmalar gerçekleştirdik. İlçemize 1 adet sulama havuzu, 4 kilometre sulama kanalı kazandırdık ve hemşehrilerimize 7 kilometre sulama borusu desteğinde bulunduk. Şu ana kadar Nurhak’a yapmış olduğumuz yatırım miktarı 65 Milyon TL’nin üzerinde” diye konuştu. Başkan Güngör’ün konuşması sonrası açılış kurdelesi kesilerek mahalle konağı hizmete alındı. 

Hemşehrilerimize Hayırlı Olsun

Açılış töreninin ardından Başkan Hayrettin Güngör ve beraberindeki heyet, Tatlar ve Yeni Mahalle Konağı’nda incelemelerde bulundu. Burada mahalle sakinleri ile bir araya gelen Başkan Güngör, “Altyapı ve yol yatırımlarının yanı sıra bugünün dünyasında yerleşim yerlerinin ortak kullanım alanlarına da son derece ihtiyacı var. Geçtiğimiz yıl Nurhak’a geldiğimizde burayı da ziyaret etmiştik ve hemşehrilerimiz bu eski yapının yenilenmesini talep etmişti. Biz de hemşehrilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda burayı çok amaçlı bir sosyal tesise dönüştürdük. Tatlar ve Yeni Mahalle Konağı’nın hemşehrilerimize ve ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güngör’den Sezai Karakoç İçin Taziye MesajıÖnceki Haber

Başkan Güngör’den Sezai Karakoç İçin Taz...

“Amatör Spor Kulüplerimize Desteği 2 Milyon TL’ye Çıkarıyoruz”Sonraki Haber

“Amatör Spor Kulüplerimize Desteği 2 Mil...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar