Başkan Güngör, “Tüm İlçelerimizde Yoğun Bir Çalışma Var”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Güngör, “Tüm İlçelerimizde Yoğun Bir Çalışma Var”
İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ile Pazarcık, Türkoğlu, Afşin, Elbistan ve Göksun’da bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunan Başkan Güngör, “Hamdolsun sahada çok ciddi bir çalışma yürütülüyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımız şehrimizi daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldırmak için var gücüyle gayret ediyor” dedi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, şehirde yürütülen çalışmaları yerinde incelemek üzere Kahramanmaraş’a gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu ve AFAD Başkanı Okay Memiş ile Pazarcık, Türkoğlu, Afşin, Elbistan ve Göksun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Vali Mükerrem Ünlüer’in de yer aldığı program, 6 Şubat’ta meydana gelen ilk depremin merkez üssü Pazarcık’ta Kaymakamlık ve esnaf ziyaretiyle başladı. Devamında Türkoğlu Kaymakamlığı’nı ziyaret ederek ilçede yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler alan heyet, Kadıoğluçiftliği Mahallesi’nde yapımı devam eden köy evlerinde de incelemelerde bulundu. Türkoğlu programının ardından Başkan Güngör, Bakan Yardımcısı Karaloğlu ve beraberindeki heyet; Afşin, Elbistan ve Göksun’da kaymakamlıkları ziyaret ederek ilçelerdeki son duruma ilişkin bilgiler aldı.

 

Çok Daha Güçlü Kahramanmaraş

İlçe ziyaretleri sonrası açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “İçişleri Bakan Yardımcımız Sayın Münir Karaloğlu, AFAD Başkanımız ve Valimizle birlikte Afet Koordinasyon Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantının ardından Pazarcık, Türkoğlu, Afşin, Elbistan ve Göksun ilçelerimizde bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulunduk. Esnaflarımızla bir araya geldik, yapımı devam eden köy evlerimizi yerinde inceledik. Kaymakamlarımızdan ilçelerimizdeki son duruma ilişkin bilgiler aldık. Hamdolsun sahada çok ciddi bir çalışma yürütülüyor. Tüm kurum ve kuruluşlarımız şehrimizi daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldırmak için var gücüyle gayret ediyor. İnşallah bu yoğun gayretler neticesinde Kahramanmaraş’ımızı çok daha güçlü bir şekilde tekrar ayağa kaldıracağız. Şehrimiz için emek veren, gayret gösteren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Andırın, Seyir Terası ve Şehitler Anıtı’na Kavuşuyor!Önceki Haber

Andırın, Seyir Terası ve Şehitler Anıtı’...

30 Ağustos Zafer Bayramı, Adliye Binası Yanında Kutlanacak!Sonraki Haber

30 Ağustos Zafer Bayramı, Adliye Binası...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar