Başkan Güven'den; Kurban  Bayramı Mesajı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Başkan Güven'den; Kurban  Bayramı Mesajı
Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven, Kurban  Bayramı nedeniyle bir açıklama yayınladı.

Bayramların barışın ve kardeşliğin sembolü olduğu belirtilen açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Kurban Bayramı’na tekrar kavuşmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşıyoruz. Kurban Bayramı bizler için her zaman özel bir yerde bulunmuştur. Küskün ve dargınları barıştıran, umutları canlandıran, tüm İslam alemini kaynaştıran ve bütünleştiren bayramlar, sosyal huzurumuzu da pekiştiren manevi değeri yüksek olan anlamlı günlerdir.  Bayramlarımız, millet olma şuuruna ermenin, ortak değerlerimizi güçlendirmenin ve aramızdaki bağları geliştirmenin de vesilesidir. Dargınlıkların, kırgınlıkların unutulduğu ve ferdi sevinçlerin müşterek mutluluklara dönüştüğü bu müstesna bayram günleri, daha çok kucaklaşmak ve kaynaşmak için önemli birer fırsattır. Bu anlamda bütün kırgınlıklarımızı ve dargınlıklarımızı unutarak kardeşçe kucaklaşmalı ve bayram sevincini hep beraber yaşamalıyız. Milletçe birlik ve beraberliğimizin perçinlendiği; sevinçte, kederde bir ve beraber olabilmenin yüce erdemine ulaşıldığı günler haline getirebilmektir."

Pandemiyi Unutmayalım

"Normalleşme sürecinde olmamız bir rehavete sebebiyet vermemeli. Gelinen noktada normalleşme süreciyle birlikte bazı imkanlara erişmiş olsak da halen eski normal seviyesinde olmadığımızı hatırlatmak istiyorum. Bireysel olarak önlemlerimizi alıp kurban bayramımızı sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarını en üst seviyede tutarak geçirmemiz gerektiğini hatırlatmak istiyorum. Bayram boyunca temizlik ve zabıta ekiplerimiz gün boyu görevlerinin başında olacak."

"Sevginin ve kardeşliğin en sıcak şekilde hissedileceği, insanlarımızın birbirlerine sıkıca kenetleneceği, milli birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerin her yönüyle yaşanacağı,  sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar geçirmek dileğiyle Kurban Bayramı'nızı kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güngör Türkiye Heyetiyle Kıbrıs’taÖnceki Haber

Başkan Güngör Türkiye Heyetiyle Kıbrıs’t...

BAŞKAN GÖRGEL'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJISonraki Haber

BAŞKAN GÖRGEL'DEN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar