BAŞKAN HANEFİ MAHÇİÇEK, ESNAFLARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
BAŞKAN HANEFİ MAHÇİÇEK, ESNAFLARI ZİYARET ETMEYE DEVAM EDİYOR
Kahramanmaraş Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, Cuma namazı sonrasında esnaf ziyaretlerini bugün de sürdürmeye devam etti.

Kent merkezinde bulunan esnaflar ile bir araya gelen Başkan Hanefi Mahçiçek, esnafların görüş ve önerilerini alarak, bol kazançlar temennisinde bulundu.

 Başkan Mahçiçek, Şazibey Balık Hali esnaflarını ve Hayrullah Mahallelerinde bulunan esnafları ziyaret etti. Esnaflara, çalışmalarında başarılar dileyerek, talep ve önerilerini dinledi. Tek, tek esnaf ve vatandaşların hatırını soran Başkan Mahçiçek, belediyenin yaptırmış olduğu kültürel ve edebi değerlerle zenginleştirilmiş, bilgi kaynaklı olan 2018 yılı takvimini ve masa bayrağını takdim ederek, yeni yılın hayır getirmesi temennisinde bulundu.

 Başkan Hanefi Mahçiçek ile birlikte Ak Parti Kahramanmaraş Milletvekili M. Uğur Dilipak, Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, Ak Parti Onikişubat Gençlik Kolları İlçe Başkanı Cemil Tuğrul Özdöşemeci, Teşkilat Üyeleri ve Muhtarlar da esnaflarımıza ziyarette bulundu.

 Başkan Mahçiçek,  "Yerel bir yönetici olarak bizleri seçimle görev başına getiren vatandaşlarımızın ayağına giderek, sorunlarını ve önerilerini yerinde dinlemek daha doğru. Vatandaştan kaçan değil, vatandaşla her an birlikte, yan yana ilçemizi yönetmeye çalışıyoruz. Yöneticilik demek, devamlı halkın yanında olmak ve onların istek ve taleplerine çözüm bulmaktır. İnsan odaklı hizmetleri önemsediğimiz için vatandaşla bire bir sürekli iletişim halindeyiz. Belediye olarak ne eksiğimiz var, yapabileceğimiz şeyler neler onları görmeye gayret ediyoruz. Karşılıklı olarak gönül dostluğumuzu, kardeşliğimizi pekiştirmeye çalışıyoruz " dedi.

 Ak Parti Onikişubat İlçe Başkanı Fırat Görgel, “Bizim en büyük gayretimiz vatandaşlarla iç içe olmak, bu bizi mutlu ediyor. Vatandaşlarımızın bizim yaptığımız hizmetlerden memnuniyet duyması, bizim şevkimizi daha da arttırıyor. Emeği geçen herkese başta Onikişubat Belediye Başkanımız Hanefi Mahçiçek’e çok teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın cumasının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 Daha sonra Başkan Mahçiçek, Kahramanmaraş Sessizler Eğitim Kültür ve Spor Kulübü Derneği’ nden gelen talep üzerine dernek üyeleriyle de bir araya gelerek onların da istek taleplerini alarak iştişarede bulundu.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
DULKADİROĞLU MESİRE ALANI HAFTA SONU DOLUP TAŞTIÖnceki Haber

DULKADİROĞLU MESİRE ALANI HAFTA SONU DOL...

KAHRAMANMARAŞ'TA KABLO HIRSIZLARI YAKALANDI!Sonraki Haber

KAHRAMANMARAŞ'TA KABLO HIRSIZLARI YAKALA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar