Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özdemir mi oluyor?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Özdemir mi oluyor?
Kahramanmaraş siyasetinin yetiştirdiği, kendini şehrine ispatlamış sayılı isimlerden biri olan 27. dönem Milletvekili Ahmet Özdemir’in isminin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında Büyükşehir Belediye Başkan Adaylığı için bulunan en güçlü adaylardan biri olduğu öğrenildi.

Kahramanmaraş’ın evlatlarından biri olan, şehir insanının kendini gördüğü Ak Partide ilçe başkanlığı, il başkanlığı, Milletvekilliği, son olarak da SKM başkanlığı görevinde bulunan 27. Dönem Milletvekili Ahmet Özdemir, Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayları arasında en güçlü isimlerden biri olarak göze çarptı.
Ak Parti genel merkez binasında makam odası bulunan, Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a en yakın siyasetçiden biri olarak Kahramanmaraş’ı başarı ile temsil eden Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Özdemir’i, şehrin tüm sorunlarına hâkim olması, şehir insanıyla samimi bağı olması, işleyişi ve Ankara’yı yakından tanıması gibi özellikleri bir adım öne çıkarttı.
Milletvekilli olduktan sonra evini Ankara’ya götürmeyerek her hafta sonunu ve tatilleri memleketinde hemşerileriyle iç içe geçiren Özdemir, 6 Şubat depremine Kahramanmaraş’taki evinde yakalanmış, depremin ilk anından itibaren koordinasyonu sağlamak için büyük bir çaba harcamıştı. Siyaset yaptığı tüm zamanlarda her zaman halkla kurduğu diyalogla tanınan Özdemir’in ayrıca Belediye ile vatandaş birlikteliğini en üst seviyeye çıkartacak bir isim olacağı görüşü de ön plana çıktı.
Siyaset yaptığı her dönemde kapılarını sonuna kadar halkı için açan Özdemir’e, yerel seçim yaklaşırken Kahramanmaraşlı da sahip çıktı. Ak Parti Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Aday Adayı Ahmet Özdemir’e övgüler yağdıran vatandaşlar, “şehrin kaybedecek 1 günü bile yok. Ankara’yı yakından tanıyan, çevresi olan, hangi hizmetin hangi bakanlıktan alınacağını bilen, bunları yaparken de vatandaşla sıkı ve samimi bağ kuran Ahmet Özdemir’i aday olarak görmek istiyoruz.” Dediler.
Ak Parti Genel Merkezinde Seçim Koordinasyon Başkanı olarak görev alması Özdemir’i adaylık yönünde de bir adım öne çıkartırken, temayülde de teşkilatının büyük bir teveccühünü alan Özdemir’in isminin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın masasında olduğu öğrenildi.
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KASİAD'TA YENİ BAŞKAN SIDDIK CİĞER OLDU!Önceki Haber

KASİAD'TA YENİ BAŞKAN SIDDIK CİĞER OLDU!

Çamlık Mahallesi’nin 40 Yıllık Tapu Sorunu ÇözüldüSonraki Haber

Çamlık Mahallesi’nin 40 Yıllık Tapu Soru...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar