Büyükşehir Belediyesi’nden Afşin’e Dev Yatırım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Büyükşehir Belediyesi’nden Afşin’e Dev Yatırım
Büyükşehir Belediyesi, Afşin’de başlatmış olduğu Millet Bahçesi çalışmalarını hızla sürüyor. Afşin’in en işlek caddelerinden olan Afşinbey Caddesi üzerine inşa edilen toplamda 68 bin metrekare rekreasyon alanında incelemelerde bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Güngör, millet bahçesinin 1 ay içinde açılışını yapmayı planladıklarını dile getirdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, şehir merkezinde ve ilçelerde dev yatırımlarını bir bir hayata geçirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, tüm ilçelere Millet Konağı ve Millet Bahçesi konseptinde sosyal alanlar kazandırmaya devam eden Büyükşehir Belediyesi, Afşin’de başlatmış olduğu Millet Bahçesi çalışmalarını hızla sürdürürken, alanda yapım çalışmalarını ziyaret eden Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör, “Burada 20 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdik inşallah 1 ay içinde de açılışını yapmayı düşünüyoruz” dedi.

"Afşin İçin Hayırlı Olsun"

Afşin Belediye Başkanı Mehmet Fatih Güven ve ekibi ile alanda yapılması planlanan projeler hakkında bilgi alışverişi yapan Başkan Hayrettin Güngör, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:  “Büyükşehir Belediyesi'nin Afşin'e kazandırdığı Afşin Millet Bahçesi'nin yapımında artık sona geldik. Burası Afşin için oldukça ulaşılabilir, merkezinde sayılabilecek bir yer. Toplamda 300 dönüme yakın olan bu yerin 100 dönümü millet bahçesi olarak hizmet verecek ve dediğimi gibi yapımı artık sona geldi. Burada 20 milyon TL'lik yatırım gerçekleştirdik inşallah 1 ay içinde de açılışını yapmayı düşünüyoruz. Şehirlerdeki yeşil alanların ulaşılabilir olması önemli ve burası Afşin'in her tarafından ulaşılabilir bir mekan. Bu millet bahçesinin içerisinde yeme-içme alanları, dinlenme alanları, bisiklet alanları ve gençlerimiz için farklı aktiviteler yapabileceği mekanlar olacak. Burasının Afşin için hayırlı olmasını diliyorum. Hemşerilerimiz eminim ki burada güzel vakit geçirecektir. Biz Fatih başkanımız ile birbirimizi tamamlayarak çalışmalarımızı sürdürüyoruz.”

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 2 yaralıÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta trafik kazası: 2 yaralı

Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor Projesi’nin yeni protokolü imzalandıSonraki Haber

Kahramanmaraş Bilgiyle Buluşuyor Projesi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar