ÇADIRDAN MECLİSE

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
ÇADIRDAN MECLİSE
14 Mayıs'ta yapılacak milletvekili genel seçimleri için Kahramanmaraş'tan bir aday dikkat çekiyor.

Yaklaşan genel seçimin yaklaşmasıyla en dikkat çeken aday Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş Milletvekili 7. Sıradan milletvekili Adayı gösterilen Hakan ZIBA oldu.

6 Şubat Kahramanmaraş merkezli depremlerde evi yıkılan, dükkanı yağmalanan ve şuan seçim çalışmalarını ailesiyle birlikte kaldığı çadırdan yürüten Zıba, tüm sıkıntılara rağmen önce aday adayı ardından da Yeniden Refah Partisi 7.sıra milletvekili adayı oldu. 

Depremin hemen ardından yaşanan onca sıkıntısına rağmen kendisi gibi depremzede olan hemşehrililerin yardımına koşan Zıba, gazetemize yaptığı açıklamada " 06 Şubat gecesi memleketimiz asrın felaketini yaşadı. Depremin ilk gününden bugüne kadar durmadan, yorulmadan sahada çalışmalara katılıp, kendi derdimizi unutup, hemşehrilerimizin dertleriyle ilgilenip onlarla hemhal olduk.

Bu süreçte olması gereken ve olmaması gerekenleri sahada tek tek tespit ettik ve halkın içinden biri olarak aday adayı olmaya karar verdik.

14 Mayıs tarihinde yapılacak olan genel seçimlerde Yeniden Refah Partisi Kahramanmaraş milletvekili aday adayı oldum.
Aday adaylığı sürecemiz de de durmadan yorulmadan hizmetlere devam ettik." Dedi.

Partisi tarafından 7. Sıra milletvekili adayı gösterilen Zıba" Genel başkanımızın olurlarıyla aday gösterildim. Bu seçim çok önemli bir seçimdir. Biz Yeniden Refah Partisi olarak neden Cumhur ittifakına olduğumuzu da her vatandaşımıza tek tek anlattık.
 Genel Başkanımız Fatih Erbakan'ın da bahsettiği gibi 'PKK’nın ve FETÖ’nün üst düzey yöneticilerinin neredeyse her gün yeni bir video çekerek destek oldukları bir altılı masayla karşı karşıyayız. Bizler Yeniden Refah Partisi olarak ülkemizi, milletimizi böyle bir zihniyete teslim etmemek üzere bu seçimlerde Cumhur İttifakı’nda yerimizi aldık. Milletimiz 14 Mayıs’ta sandıkta bunlara en güzel cevabı verecektir Allah’ın izniyle.” Bu nedenle Şahsım için sıralamanın hiçbir kıymeti harbiyesi yoktur. Asıl olan memlekete ve davamıza hizmettir. Allah nasip ederse 'Refah Türkiye' sloganıyla çıktığımız bu yolda meclise şahsım olarak 'çadırdan meclise' taşınan belki de ilk ve tek vekil olacağım. 

Partim adına girdiğim bu kutlu yolda bendeniz meclise giremesem de partimizbu şehrin her sorununu, her sıkıntısını mecliste dile getirecek yiğit dava arkadaşlarım var. İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KONTEYNER ÇARŞILARIMIZ HİZMETE BAŞLADIÖnceki Haber

KONTEYNER ÇARŞILARIMIZ HİZMETE BAŞLADI

Öztunç, CHP adaylarıyla Kuzey ilçelerden seslendiSonraki Haber

Öztunç, CHP adaylarıyla Kuzey ilçelerden...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar