CHP, Türkoğlu’nda Fidan Akkaya Coşgan İle Büyüyor!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP, Türkoğlu’nda Fidan Akkaya Coşgan İle Büyüyor!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Türkoğlu İlçe Başkanı Fidan Akkaya Coşgan, ilçe başkanı seçildikten sonra Türkoğlu’nda CHP’yi birinci parti yapmak için çalıştıklarını söyledi. Pandemi şartlarından dolayı istedikleri projeleri sahaya yansıtamadıklarını ifade eden Coşgan, pandemi sürecinin sona ermesi ile birlikte kendilerini yoğun bir çalışma sürecinin beklediğini söyledi.

CHP İlçe Başkanı Fidan Akkaya Coşgan, CHP’nin Türkoğlu’ndaki nüfuzunu genişletmek için çalışmalara başladı. Oluşturduğu yönetim kurulu üyeleri ile sürekli iletişim halinde olduğunu söyleyen Coşgan, partinin ilçede büyümesi için yoğun bir gayret sarf ettiklerini kaydetti. 
“Siyaset Bana Dededen ve Babadan Geliyor”
37 yaşında olan ve asıl mesleği mimarlık olan Başkan Coşgan, “6 yıldır Kahramanmaraş’tayım ve bu şehirde mimarlık yapıyorum. Siyasette geçen yıl seçimle birlikte geldim ve birinci yılım. Siyasette yeni, ilk defa geldi diye bir muhabbet oldu ama siyaset bana dededen ve babadan geliyor. Dedem yıllarca CHP kuruculuğu yapmış daha sonrasında ise babam yapmış. Ben de küçükken dedem ve babam ile seçim arabalarında gezerdim. Aklımda sürekli siyaset vardı ama zamanını bekliyordum. 6 yılın sonunda neden siyasete tam olarak girdiğim konusuna gelince işler çok yoğundu. Herkes Fidan Akkaya deyince başkanın torunu, başkanın torunu diye diye algılanıyordu. Biraz da ondan çıkayım diye biraz bekledim. Zaman da bu zamanmış ve bu şekilde başladık” dedi. 
“CHP Türkoğlu’nda Tazelenme Sürecine Girdi”
Türkoğlu’nda pandemi sürecinde gerçekleştirdikleri projeler hakkında bilgiler veren Coşgan, “Pandemi döneminde erzak dağıtımında bulunduk. Bunun öncesinde ise köyleri dolaştık ve bayağı bir üye yaptık. Kadın kolları teşkilatımızı yeniledik. Gençlik kolları konusunda bir çalışmamız var ve şu anda gençleri üye yapıyorum. Toplamda 9 tane genç ve 44 tane de kadın üyemiz varmış koskoca Türkoğlu’nda. Üye sayımızı arttırmaya başlamıştık ve çok da güzel dolaşıyorduk ama pandemi ile birlikte dolaşmaya ara verdik artık her şey telefonla oluyor. Ama yine online veya dijital görüşmelerle de üye yapmaya devam ediyoruz. Köydeki kadınlara ben dernek veya kooparatif kurmak istiyoruz. Evlerinde çeşitli ürünleri üreten kadınların mallarını internet üzerinden satışını yapmak amaçlı. Ancak ne zaman faaliyete geçiririz bilmiyorum. Bunun yanında partide kütüphane kurmaya çalışıyoruz” diye konuştu. 
“Pandemi Sürecinden Sonra Yoğun Bir Çalışma Bizi Bekliyor”
Pandemi sürecinin çalışma stratejisini olumsuz etkilediğini ifade eden CHP Türkoğlu İlçe Başkanı Fidan Akkaya Coşgan, şöyle konuştu: “İlçemizde CHP tazelenme sürecine girdi. Nerde eksiğimiz varsa oraları tamamlamaya çalışıyoruz. Olası bir erken seçimde bizler Türkoğlu ilçe teşkilatı olarak seçimlere büyük oranda hazırız. Pandemi süreci bizim çalışmalarımızı oldukça zorluyor. Toplantılarımız çevrimiçi programlar dahilinde yapılıyor. Hastalık kaparım ya da hastalık bulaştırırım korkusu var. Bu aşamada işlerimizi telefon üzerinden halletmeye çalışıyoruz. Bu süreç bittikten sonra da yoğun bir mahalle ziyaretleri bizleri bekliyor.”
Kahramanmaraş’ın düşman işgalinden kurtuluşunun 101’nci yılı hakkında da konuşan Coşgan, “12 Şubat Kurtuluş Bayramı bizler için çok gurur verici bir olgudur. Biz şehir olarak İstiklal Madalyalı bir iliz. Yaşanan savaşta tamamen kendi savunmasını kendisi yapmış olan bir şehir. Böyle bir yerde büyümek, böyle ataların torunu olmak çok güzel bir duygu. Ama şimdiki gençliğin o zamanki ruhunun birazını alsak geleceğimiz için çok daha iyi şeyler yapacağız” şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İSTİKLAL İLHAM VERİRÖnceki Haber

İSTİKLAL İLHAM VERİR

Cumhur İttifakı Milletvekillerinden İşgalden Kurtuluşun 101. Yılı AçıklamasıSonraki Haber

Cumhur İttifakı Milletvekillerinden İşga...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar