“CUMHURBAŞKANIMIZA KARŞI ‘BENZEMEZLER İTTİFAKI’ KURDULAR”

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
“CUMHURBAŞKANIMIZA KARŞI ‘BENZEMEZLER İTTİFAKI’ KURDULAR”
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı ‘benzemezler ittifakı’ kurduğunu söyledi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Mahir Ünal, Elbistan ve Afşin ilçelerinde seçim çalışmalarında bulundu. Her iki ilçede de seçim bürolarını ziyaret eden Ünal, Elbistan seçim bürosu önündeki çok sayıda partiliye ve vatandaşa hitaben yaptığı konuşmada, “Önemli bir görevimiz ve sorumluluğumuz var. Birliğimizi ve beraberliğimizi korumak. Liderimizle beraber milletin adamı Türkiye’nin lideri Recep Tayyip Erdoğan’la birlikte yola devam demek. 16 yıl boyunca verdiğimiz mücadelede hamdolsun dirilişi gerçekleştirdik. Şimdi 24 Haziran’da beraber inşallah şahlanış ve yükseliş dönemine geçiyor Türkiye” dedi.

  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a karşı kurulan ‘benzemezler ittifakı’nın cumhurbaşkanı seçilemeyeceğini anlayınca Meclis’e odaklandığını ve Erdoğan’ı yalnız bırakmak için milletvekilliği seçimlerine yöneldiklerini kaydeden Ünal, “Türkiye’nin nasıl bir saldırı altında olduğunu görüyorsunuz. Türkiye’ye dönük, Recep Tayyip Erdoğan’a dönük neden saldırdıklarını siz çok iyi farkındasınız. İçeride Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuşanlarının, neden Türkiye düşmanlarının ağzıyla konuştuğunun da farkındasınız. 16 yıldan beri Türkiye’ye hizmet etmekten, 18 saat çalışmaktan başka hiçbir şey yapmamış olan Recep Tayyip Erdoğan’a saldıranların amacını da biliyorsunuz. AK Parti sevdasının 16 yılda Türkiye’ye neler kattığını, neler kazandırdığını da biliyorsunuz” diye konuştu.

Ünal, sözlerine şöyle devam etti:

“Şimdi yeni bir şey çıkarmışlar. Diyorlar ki biz Cumhurbaşkanlığı seçiminde Recep Tayyip Erdoğan’a vereceğiz ama vekil seçiminde vermeyeceğiz. Birileri böyle söylüyor. Şimdi bunlar cumhurbaşkanı seçmek için çatı, kapı, pencere uğraştılar bir cumhurbaşkanı adayı bulamadılar. Cumhurbaşkanı seçimini kaybedeceklerini anlayınca bu sefer benzemezler ittifakını kurup, şimdi Meclis’e odaklandılar. Amaçları ne? Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanı seçilince orda yalnız kalsın. Güçlü bir Meclis olmasın. Recep Tayyip Erdoğan’ı destekleyen güçlü bir Meclis ile beraber Allah’ın izniyle yeni hükümet sistemi yükselişe ve şahlanışa geçecek. Bunun farkında oldukları için maalesef bunu çıkardılar.”

  Ünal ve beraberindekiler daha sonra iftar programına geçti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
VAKİT KAHRAMANMARAŞ VAKTİÖnceki Haber

VAKİT KAHRAMANMARAŞ VAKTİ

OTOMOBİL NEHRE DÜŞTÜ BABA ÖLDÜ OĞLU YARALI KURTULDUSonraki Haber

OTOMOBİL NEHRE DÜŞTÜ BABA ÖLDÜ OĞLU YARA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar