DEVA PARTİSİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİ SEMAZEN GÖSTERİSİ İLE NOKTALADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEVA PARTİSİ RAMAZAN ETKİNLİKLERİNİ SEMAZEN GÖSTERİSİ İLE NOKTALADI
DEVA Partisi Kahramanmaraş teşkilatlarının Ramazan ayı boyunca yürüttüğü gönüllü ve üye kaydı temalı stant çalışmaları ve sosyal aktiviteler dün akşam Demokrasi Meydanında gerçekleştirilen Sema gösterisi ve tasavvuf müziği dinletisiyle noktalandı.

DEVA Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanlığının koordinasyonunda Demokrasi meydanında yaklaşık 1 aydır yürütülen stant ve gönüllü çalışmaları Kahramanmaraş halkının yoğun katılımıyla sema
gösterisi ve tasavvuf musikisi dinletisiyle son buldu. Kahramanmaraş İl Başkanlığı koordinasyonuyla yapılan etkinliklerde Onikişubat ve Dulkadiroğlu bİlçe teşkilatları 1 aylık süreçte müthiş bir performans göstererek vatandaşların yoğun ilgisiyle
karşılandı.

DÖKME: KAHRAMANMARAŞLILAR, DEĞİŞİMİN ŞART OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR!


Ramazan ayı etkinlikleri hakkında bilgi veren DEVA Partisi Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Salih Dökme, verimli bir çalışma gerçekleştirdiklerini belirterek Kahramanmaraşlıların, değişim istediğini dile getirdi. Başkan Dökme, şu değerlendirmelerde bulundu: “DEVA Partisi olarak 1 aydır Kahramanmaraş’ın tam merkezinde Demokrasi Meydanındayız. Aslında bu, Türkiye’de ilk olan bir çalışma. Bir siyasi parti ilk defa 1 ay boyunca stant çalışması yapıyor. Partideki arkadaşlarımızla beraber her gün iftardan sonra meydandaki yerimizi aldık ve bu çalışmamızı her gün saat 23.00’a kadar sürdürdük. Standımızda yeni üye ve gönüllü kayıtları yaptık. DEVA Partisini anlatıyoruz, parti politikalarımızı anlatıyoruz. Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan’ın selamlarını Kahramanmaraşlı hemşehrilerimize iletiyoruz. Bugün de Hazine Eski Müsteşarı DEVA Partisi Ekonomi ve Finans Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın İbrahim Çanakçı’nın da katılımıyla Ramazan etkinliklerimizi Semazen gösterisi ve ilahi dinletisiyle noktalıyoruz. Ramazan ayı boyunca yaptığımız etkinliklerde gördük ki; Kahramanmaraşlılar, değişimin şart olduğunu düşünüyor. Halkımız; geleceğimiz için çocuklarımız için değişim istiyor. Bizler de hep beraber adımızla şanımızla birlikte inşallah bu değişimi gerçekleştireceğiz.”  Yapılan etkinliklerin Kahramanmaraşlılarda büyük farkındalık oluşturduğunu belirten DEVA Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu ise, bayramdan sonra da meydanlarda halk ile iç içe olmaya devam edeceklerini söyledi. 


KARATUTLU: ÜYE VE GÖNÜLLÜ KAYITLARIMIZ BU SÜREÇTE YOĞUN BİR ŞEKİLDE ARTTI!


Başkan Karatutlu, “Ramazan ayı boyunca Dulkadiroğlu ve Onikişubat ilçe teşkilatlarımız çeşitli etkinlikler yaptılar. Bu kapsamda Dulkadiroğlu teşkilatımız Demokrasi Meydanında Pazar günleri hariç stant açarak üye ve gönüllü kaydı yaptılar. Onikişubat teşkilatımız da Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda, Tekerek Yolunda çeşitli programlar gerçekleştirdi. 23 Nisan’da çocuklara yönelik güzel bir etkinlik yaptılar” dedi. Etkinlikler kapsamında Dulkadiroğlu teşkilatının Demokrasi Meydan'ında açtığı stantta partililerin yoğun katılımıyla Kızılay’a kan bağışında bulunduklarını ifade eden Karatutlu, şöyle konuştu: “İki ilçe teşkilatımız ve il teşkilatımızın da elbirliği ile gerçekleştirdiği tüm bu etkinlikler sonucunda partimizin bilinirliği arttı. Üye ve gönüllü kayıtlarımız bu süreçte yoğun bir şekilde arttı. Etkinliklere halkımız büyük bir teveccüh gösterdi. Bugün de halkımızın da yoğun katılımıyla semazen gösterisi ve ilahi dinletisiyle final yaptık. Biz, tüm bu süreç boyunca vatandaşlarımızın böyle etkinliklere ihtiyaç duyduğunu gördük. İnşallah bundan sonra da günün anlam ve önemine uygun olarak DEVA Partisi halk ile iç içe olmaya devam edecek.”
DEDEOĞLU: SAHALARDA OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ!
DEVA Partisi Onikişubat İlçe Başkanlığı görevini devraldıktan sonra hızlı ve ses getiren çalışmalar gerçekleştiren DEVA Partisi Onikişubat İlçe Başkanı Hakan Dedeoğlu, Ramazan ayının manevi ikliminde halis bir niyetle gerçekleştirdikleri parti çalışmaları ve sosyal etkinliklerin oldukça verimli geçtiğini aktardı. 
Başkan Dedeoğlu, şunları kaydetti: “DEVA Partisi olarak Ramazan ayı boyunca yaptığımız etkinlikler çok güzel oldu. Ramazan ayının manevi ikliminde verimli bir süreç geçirdik. Hem parti çalışmalarımızı yürüttük hem de halkımızı dinlendiren, eğlendiren ve düşündüren sosyal etkinlikler gerçekleştirdik. 23 Nisan'da Aliya İzzet Begoviç Parkı önünde gerçekleştirdiğimiz Çocuk şenliğine vatandaşlarımız çok yoğun bir katılım gösterdi. Katılım sağlayarak bizleri motive eden tüm vatandaşlarımıza ve Deva gönüllülerine çok teşekkür ediyorum. Bu süreçte halkımızı biraz eğlendirebildiysek, dertlerini paylaşarak onların dertlerini biraz olsun hafifletebildiysek ne mutlu bize. Sahalarda olmaya devam edeceğiz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BU BAYRAMDA ŞEKERLER KERVAN’DAN!Önceki Haber

BU BAYRAMDA ŞEKERLER KERVAN’DAN!

MHP’li Aycan TÜMKİAD ile birlikte fabrikaları ziyaret ettiSonraki Haber

MHP’li Aycan TÜMKİAD ile birlikte fabri...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar