Devalı Gençler'den 19 Mayıs Standı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Devalı Gençler'den 19 Mayıs Standı
Deva Partisi Kahramanmaraş Gençlik Kolları 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Şelale Park civarında stant açtı.

Stant çalışmaları kapsamında İl Gençlik Politikaları Başkanı Turgut Sezal ve teşkilat mensupları Gençlere broşür dağıttı.

 

Programa katılan Deva Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı Uzm. Dr. İrfan Karatutlu günün anlam ve önemine binaen yaptığı açıklamada şunları kaydetti: "Bugün Gençlerimiz stant açarak partimiz için çok önemli yere sahip olan gençlerimize partimizi tanıttılar ve gençlerimizin bayramını kutladılar.

 

TÜRK GENÇLİĞİ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIKTIR.

Gençler bizim geleceğimiz değil, gençler bizim bugünümüz. Maalesef mevcut iktidar gençlere de yeterince destek vermiyor ve çoğu politikaları gençlerimizi mağdur ediyor. Gençler bizim her şeyimiz. Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'ın da üzerinde titizlikle durduğu ve gençlerimizi de içine alan sorun ve sıkıntılar bizim iktidarımızda olmayacaktır. Çünkü Türk Gençliği her şeyin en iyisine layıktır. Gençlerimizin özgüveni yüksek, geleceğe güvenle bakan, algıları açık, dünyayla entegre olmuş ve üretken bireyler olmaları temel hedefimizdir. Devletin görevi; gençlerin kendilerini geliştirmesi ve gerçekleştirmesi için önlerindeki tüm engelleri kaldırarak, başta eğitim olmak üzere her alanda fırsat eşitliğini ve özgürlüklerini garanti altına almak olacaktır. Gençlerimizin siyasal kararlara etkin bir şekilde katılımlarını, sivil toplum çalışmalarında rol almalarını ve orta öğretimden itibaren sosyal sorumluluk projelerinde yer almalarını destekleyeceğiz."

 

 

Programla ilgili konuşan Deva Partisi Kahramanmaraş İl Gençlik Politikaları Başkanı Turgut Sezal partilerinin her kademesinde gençlere önem verildiğini söyleyerek, Deva Partisi yönetimlerinde gençlik kotası konmasına dikkat çekti ve konuşmasında şunları söyledi: "Bugün genç arkadaşlarımız ile beraber stant açarak, Z kuşağı diye bilinen bugünümüz ve yarınımız olan gençlerimizin bayramlarını kutladık. Bu bayram bizlere "Gençler! Cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz. Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin, fikir hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız. Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.-diyen Gazi Mustafa Kemal Paşa'nın emanetidir. Bizler onun emanetlerine sahip çıkacağız. Gençlerimiz Yüce Türk Milletinin umududur. Bizler atalarımızdan emanet aldığımız Cumhuriyetimizi daha da ileriye götürmek için gece gündüz demeden, yorulmadan çalışacağız. Mevcut iktidarın şu anki politikaları ve gençlerin sıkıntılarını göz önünde bulundurarak bayram yaşamıyoruz fakat her kademesinde gençlik kotası olan bir parti olarak bizim iktidarımızda "Güzel Günler Göreceğiz, Motorları Maviliklere Süreceğiz.

İFADE ÖZGÜRLÜĞÜNÜN ÖNÜNDEKİ ENGELLERİ KALDIRACAĞIZ

Gençlerimizin hızla gelişen teknolojiler ve dijital platformlara erişiminin kolaylaştırılması ve bu konularda bilgi ve becerilerinin artırılması temel önceliklerimizdendir. Bu kapsamda Deva Partisi olarak gençlerin dijital okuryazarlığı eğitimine temel eğitim olarak yer vereceğiz. Gençlerin, interneti güven içinde ve ücretsiz olarak kullanmalarını sağlayacağız. Sosyal medyanın gençlerin en güçlü kendini ifade etme mecrası olduğunu dikkate alarak, bu alanda ifade özgürlüğünün önündeki tüm engelleri kaldıracağız.

Son olarak belirtmek isterim ki, Genel Başkanımız sayın Ali Babacan'ın dediği gibi Biz Gençlerin Yanında Değil Arkasındayız ve öyle olmaya da devam edeceğiz."

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mahçiçek’ten 19 Mayıs’ta Anlamlı EtkinlikÖnceki Haber

Başkan Mahçiçek’ten 19 Mayıs’ta Anlamlı...

MAZLUMUN YANINDA ZULMÜN KARŞISINDAYIZSonraki Haber

MAZLUMUN YANINDA ZULMÜN KARŞISINDAYIZ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar