Ek İş Yaparak Para Kazanmak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ek İş Yaparak Para Kazanmak
Kazancınızın yeterli gelmediği zamanlarda ek iş yaparak gelirinizi artırabilirsiniz. Farklı sektörlerde açılan ek iş sahalarını araştırarak başlangıç için ek iş olarak gelir elde ederken bir süre sonra kazancınız ek gelir statüsünden temel gelir statüsüne geçebilir. Bu makalemizde sizlere farklı sektörlerdeki birtakım ek gelir imkanlarından söz edeceğiz. para kazanmak siznde hakkınız.

Evde kurdele yaparak para kazanın

Birçok tekstil firması, ev hanımlarına evde kurdele yapım imkanı sunarak ek gelir elde edilmesini sağlıyor. Firmalar yapılacak kurdeleler için gerekli olan ürünleri size ulaştırıyor ve örnek bir numune ile teslim ediyor. Örnek numuneye bakarak kurdeleleri hazırlıyorsunuz ve parça başı belirlenen ücret üzerinden toplu par alıyorsunuz. Bu ürünleri bazı firmalar bir görevli ile evlere bıraktırıyor ve ertesi gün biten kurdeleleri almak üzere tekrar aynı görevliyi gönderiyor. Bazı firmalar ise fabrikaya veya belirlenmiş olan dağıtım ofisine sizin giderek elden almanızı ve tekrar aynı yere teslim etmeniz gerektiğini belirtiyor.

Özel ders vererek para kazanın

Eğer yabancı diliniz varsa evde bir saat üzerinden ücretlendirilen özel ders sistemi ile ciddi gelirler elde edebilirsiniz. Yabancı dil dışında temel dersler üzerinde kendinizi yeterli hissediyorsanız yine 1 saat üzerinden ücretlendirilecek şekilde evinizde özel ders verebilir ve çok ciddi paralar kazanabilirsiniz.

Web sitenizde reklam yayınlayarak para kazanın

İnternet üzerinden para kazanmanın en kesin yolu olan web sitesi üzerinden para kazanma yöntemi, uzun ve verimli bir çalışma sonucunda ciddi gelir elde edebileceğiniz bir yönteme dönüşür. Bunun için öncelikle kendinize ait bir blog açmalısınız ve özgün yazıları blogunuza girdikten sonra adsenseye başvurmalısınız. Adsense sitenizi kabul ettikten sonra reklamlarınızı yayınlayıp gelir elde etmeye başlayabilirsiniz.

Satış ortaklığı programları

Hemen hemen birçok ev hanımın yapmaya devam ettiği satış ortaklığı sistemi, makyaj malzemesi, tekstil, kitap gibi birçok alandaki ürünleri satarak kazanma yöntemi olarak özetlenebilir. Eğer geniş bir çevreniz varsa firmalara ulaşabilir ve ürünlerinden belli stoklar alabilir, akabinde bu ürünleri çevrenize belli bir kar marjı koyarak satabilirsiniz. Özellikle avon gibi bazı makyaj ve parfümeri sektörleri ciddi kar marjı bırakmaktadır.

Çeviri yaparak para kazanın

Yabancı diliniz varsa tercümanlık firmaları ile iletişime geçebilir ve aldığınız makaleleri farklı dillere çevirerek sayfa başına ciddi rakamlar elde ederek ek gelirin üzerinde bir kazanç sağlayabilirsiniz. Çeviri yaparak ortalama sayfa başına en az 10 TL’den başlayan gelir elde edebilirsiniz.

Çektiğiniz fotoğrafları satarak para kazanın

Fotoğraf çekmeyi seviyorsanız ve profesyonel bir fotoğraf makineniz varsa çektiğiniz fotoğrafları çeşitli internet sitelerine, dergilere, firmalara satabilir ve fotoğraf başına ciddi bir ek gelir elde edebilirsiniz. Doğa resimlerinden tutunda yemek resimlerine kadar birçok geniş yelpazeye sahip fotoğrafçılık sektöründen ciddi bir ek gelir elde edebilirsiniz.

El emeği göz nuru ile para kazanma

El sanatları üzerine kabiliyetiniz varsa, dantel, nakış, ahşap boyama, cam boyama ve daha birçok el becerisi gerektiren işleri evde kendiniz yapabilir ve mağazalara, firmalara götürerek satış yapabilir ek gelir elde edebilirsiniz.

Evcil Hayvan Bakımı

Hayvan sevginizi paraya dönüştürmek isterseniz, özellikle aile bireylerinin tamamının çalıştığı ve evcil hayvanlarına bakacak kimsenin olmadığı kişilere ulaşarak evcil hayvanlarını onların iş saatlerinde evinizde veya ailenin evinde bakarak ek gelir elde edebilirsiniz.

Evde davetiye hazırlayarak para kazanın

Gelinlik firmaları, davetiye firmaları yoğun sipariş üzerine davetiyeleri hazırlama aşamasında zorluk çektikleri için evlere iş vererek, davetiyelerin hazırlanmasında ciddi paralar ödemektedirler.

Evde nikah şekeri yaparak para kazanın

Nikah şekeri yapımı özellikle yaz sezonunda ciddi paralar kazandıran bir yöntemdir. Düğün firmalarına, nikah şekeri satan firmalara ulaşarak yaptığınız her nikah şekeri başına gelir elde edebilirsiniz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Blog Yazarak Para KazanmakÖnceki Haber

Blog Yazarak Para Kazanmak

Hat Sergisi Ziyaretçilere Kapılarını AçtıSonraki Haber

Hat Sergisi Ziyaretçilere Kapılarını Açt...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar