Engelsiz Topluma Katkılarından Dolayı Sami Kervancıoğlu’na Teşekkür Plaketi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, sosyal sorumluluk projelerine verdiği destekler ve engelsiz topluma katkılarından dolayı Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, 7-14 Ocak Beyaz Baston Görme Engelliler Haftası dolayısıyla organize ettiği bir programla Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şubesi yönetim kurulu ve üyeleri ile sosyal sorumluluk projelerine destek veren hayırsever işadamlarını buluşturdu. Programda, Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak tarafından sosyal sorumluluk projelerine verdiği desteklerden dolayı Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na teşekkür plaketi verildi.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşen programa ilişkin değerlendirmelerde bulunan Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak, ihtiyaç duydukları her zaman Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu’na ulaştıklarını ve gerekli her türlü desteği aldıklarını ifade ederek Kervancıoğlu’na teşekkür etti. 2021 Eylül ayında Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör ile bir araya geldiklerinde dernek üyeleri başta olmak üzere görme engeli bulunan vatandaşların sorunlarını ilettiklerini ve Güngör’ün talimatları doğrultusunda çok kısa bir süre içinde de bu sorunların çözüme kavuştuğunu söyledi. Çakmak, her zaman engellilerin yanında bulunduğu ve onlara destek verdiği için Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e de teşekkür etti. 
KERVANCIOĞLU: SORUMLULUK PROJELERİNE DESTEK VERMEYİ İLKE EDİNMİŞ BİR KURULUŞUZ!
Toplumun her kesiminin mutlu bir şekilde hayatlarını sürdürmeleri özellikle de dezavantajlı grupların, engelsiz topluma kavuşabilmeleri için sosyal sorumluluk projelerini desteklemeyi ilke edindiklerini kaydeden Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, engelsiz toplum için herkesin elini taşın altına koyması gerektiğini dile getirdi. Kervancıoğlu, “Alpedo Kervan Lezzet Grubu olarak sosyal sorumluluk projelerine destek vermeyi ilke edinmiş bir kuruluşuz. Bu doğrultuda başta Kahramanmaraş olmak üzere sivil toplum kuruluşlarımızın talepleri doğrultusunda onların hazırladıkları farkındalık oluşturabilecek projelere destek vermeye gayret ediyoruz” dedi. 
Türkiye Görme Engelliler Derneği Kahramanmaraş Şube Başkanı Mustafa Çakmak ve yönetim kurulu üyeleriyle sürekli istişare halinde olduklarını aktaran Kervancıoğlu, şöyle konuştu: “Mustafa Çakmak Başkanımız ve üyelerinin her zaman yanındayız. Onlar, bizim kardeşimiz. Sonuçta bu şehir hepimizin. O yüzden biz her zaman yanlarında olacağız. Her zaman da destek vermeye devam edeceğiz. Biz, bu işi gönüllü olarak yapıyoruz. Bundan da kıvanç duyuyoruz. Burada da Büyükşehir Belediyemizin düzenlemiş olduğu programda bir araya geldik. Ben bu programı düzenleyen Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hayrettin Güngör’e ve bize plaket takdim eden Görme Engelliler Dernek Başkanımız Mustafa Çakmak Bey’e teşekkür ediyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş’ta suç makinesi yakalandıÖnceki Haber

Kahramanmaraş’ta suç makinesi yakalandı

Uluslararası Hafızlık ve Eğitim Merkezi Hayırlı OlsunSonraki Haber

Uluslararası Hafızlık ve Eğitim Merkezi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar