Eshab-ı Kehf Ödül Gecesine Siyasetin Gölgesi Düştü!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Eshab-ı Kehf Ödül Gecesine Siyasetin Gölgesi Düştü!
15. Uluslararası Eshab-ı Kehf Ödüllerinde İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç’ın yaptığı konuşma, geceye siyasetin gölgesini düşürdü.

 

Eshab-ı Kehf Vakıf Kültür Eğitim ve Araştırma Derneği (ESVED), tarafından bu sene 15’incisi gerçekleştirilen Uluslararası Eshab-ı Kehf Ödüllerinde, İYİ Parti Onikişubat İlçe Başkanı Doğan Murat Kılıç’a ‘Yılın En İYİ Çıkış Yapan Siyasetçi’ verildi. Ödülünü ESVED Başkanı Kazım Ardıç’ın elinden alan Kılıç’ın kürsüde yaptığı siyasi konuşma ise geceye gölge düşürdü. 
Konuşmasına, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in; “Bir gün vicdanınızla benim söylemim arasında kalırsanız, muhakkak vicdanınızın sesini dinleyin. O asla yalan söylemez” sözlerini hatırlatarak başlayan Kılıç, konuşmasının devamında partisinin propagandasını yaptı.
Kılıç, şöyle konuştu: “Genel başkanımızdan bir iki kelime bir şeyler söylemek istiyorum. Şöyle bir kadının arkasında siyasete başladık: Bir gün vicdanınızla benim söylemim arasında kalırsanız, muhakkak vicdanınızın sesini dinleyin. Çünkü vicdanınız asla yalan söylemez diyen bir hanımefendinin arkasında ve il il, ilçe ilçe gezerek halkın arasında Türkiye’yi daha aydınlık geleceğe uzatmak için ulaştırmak için çaba gösteren bir hanımefendinin arkasında siyaset yapmaya çalışıyoruz. Onun hızına yetişmeye çalışıyoruz. Bu ödülü şahsıma layık gören derneğimize ve kıymetli yöneticilerine ayrıca teşekkür ediyorum. ….Bu ödülü hem Genel Başkanımız hem de teşkilatım adına alıyorum.”
Kılıç’ın siyasi mesaj içeren konuşması dinleyenlerin tepkisini çekerken; aynı gecede ‘Başarı Ödülü’ne layık görülen AK Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel ise ödül takdiminden sonra kürsüye gelerek yaptığı siyasetten uzak konuşması nedeniyle takdir topladı.

Kaynak:marasanahaber

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 1
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KSÜ Tıp Fakültesinde mezuniyet çoşkusuÖnceki Haber

KSÜ Tıp Fakültesinde mezuniyet çoşkusu

Özel Sular Akademi Hastanesi’nden yangın tatbikatı!Sonraki Haber

Özel Sular Akademi Hastanesi’nden yangın...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar