FIRAT GÖRGEL'DEN HAL BÖLGESİ VE TOPTANCILARA ZİYARET

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FIRAT GÖRGEL'DEN HAL BÖLGESİ VE TOPTANCILARA ZİYARET
Cumhur İttifakı'nın Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel, sahadaki çalışmalarıyla her yaştan vatandaşın sevgisini kazanıyor. Mahalle mahalle dolaşarak, projelerini halkla paylaşan Görgel, Kahramanmaraş'ı Türkiye'nin en modern şehirlerinden biri yapmayı hedefliyor.

FIRAT GÖRGEL SAHADA HIZ KESMEDEN İLERLİYOR
Cumhur ittifakı Kahramanmaraş Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Fırat Görgel'in adaylığının ilan edildiği günden itibaren mahalle mahalle dolaşarak vatandaşlarla buluştuğu, kent halkıyla iç içe bir seçim kampanyası yürüttüğü görülüyor. Kahramanmaraş için hazırladığı projeleri bir lansmanla detaylarıyla paylaşan Görgel, her projeyi tek tek açıklayarak halkın bilgisine sunmuştu.
HAL BÖLGESİ VE TOPTANCILARLA BULUŞMA
Başkan Adayı Görgel, Hal bölgesi ve toptancı esnafıyla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. Görgel, ziyaretlerinde esnafın taleplerini bizzat dinleyerek, sorunlara çözüm bulma noktasında kararlı bir tutum sergiledi. Görgel, yaptığı açıklamalarda seçim çalışmaları kapsamında Hal bölgesinde olduklarını ve buradaki esnafın yanı sıra toptancılar çarşısını da ziyaret edeceklerini belirtti.
Görgel, "Hal bölgemiz, şehrin can damarlarından biridir. Özellikle halin giriş kısmında meydana gelen ciddi hasarlar var. Göreve geldiğimizde bu sorunları hızla çözeceğiz. Ayrıca Hal kompleksiyle ilgili büyük bir projemiz var. Bakanlığımızla koordineli şekilde Türkiye'nin en büyük hal kompleksini Kahramanmaraş'ta inşa etmeyi hedefliyoruz" dedi.
VATANDAŞLARDAN OLUMLU DÖNÜŞLER
Görgel, seçim çalışmaları sırasında Kahramanmaraş halkından olumlu geri dönüşler aldığını, projeleriyle ilgili vatandaşların tepkilerinin kendilerini memnun ettiğini ifade etti.
"Bir Fikrim Var" projesiyle halkın taleplerini doğrudan almayı ve bunları gerçeğe dönüştürmeyi planladıklarını belirten Görgel, projelerinin gerçekçi ve uygulanabilir olduğunu vurguladı. Görgel, sahada aldığı pozitif geri dönüşlerin ve halkın kendilerine gösterdiği güvenin motivasyonunu artırdığını sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANLARINDA OLDUKÖnceki Haber

KADINLARIMIZIN HER ZAMAN YANLARINDA OLDU...

Hanifi Toptaş, “Önceliğimiz Depremin Etkilerini Ortadan Kaldırmak”Sonraki Haber

Hanifi Toptaş, “Önceliğimiz Depremin Etk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar