Göksun Esnaf Odası Yeni Hizmet Binasına Kavuştu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göksun Esnaf Odası Yeni Hizmet Binasına Kavuştu
Kahramanmaraş’ın Göksun ilçesinde 2018 yılında yapılan Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası seçimini kazanarak esnafın s esi olan İrfan Orhan Duman, çok kısa bir süre içerisinde, temsil ettiği odayı yeni hizmet binasına kavuşturdu.

Mülkiyeti kendilerine ait yeni bir binaya sahip oldukları için mutluluk duyduğunu belirten Göksun Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı İrfan Orhan Duman, Göksun’a hizmet etmekten onur duyduğunu söyledi. 
Duman, “Ben İrfan Duman 1971 Göksun doğumluyum. 2018’den itibaren Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlık görevini yürütüyorum. Göksun’daki esnaf arkadaşlarımız, 2018 yılında yapılan seçimlerde bizi münasip gördüler, bize destek verdiler. Bizi Göksun Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı olarak seçtiler sağ olsunlar. Göksun, Kahramanmaraş’ımızın en güzel en güzide ilçelerinden bir tanesi. Havası, suyu, insanları itibariyle en güzel ilçelerimizden birisi. Bunun için de Göksun’umuza her konuda hizmet yapmak bizim birinci hedefimiz ve önceliğimizdir” dedi. 
Başkan Duman, yeni hizmet binasına ilişkin şunları söyledi: “Ondan dolayıdır ki 2018’de biz, Göksun Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı olarak seçildikten sonra Göksun’umuzun esnaf ve sanatkarlarına daha güzel bir hizmet verebilmek için yeni bir odanın, güzel bir odanın yakışacağını düşündük. Ondan dolayı Göksun’umuza mülkiyeti kendine ait, tapusu Göksun Esnaf ve sanatkarlar Odası’na ait binamızı aldık ve onların hizmetine sunduk.”
Göksun halkından yerel esnafa destek çıkmaları için çağrıda bulunan Duman, şunları kaydetti: “Göksun’daki esnaf iki kısma ayrılıyor. Biri çarşı esnafımız diğeri de sanayideki esnafımız. Sanayideki esnaflarımız zaten bu bölgeye hitap ediyor. Ancak çarşı esnafımızın biraz daha desteğe ihtiyacı var. Göksun halkı, alışverişini yerel esnaftan yaparsa, inşallah çarşı esnafımız da ayakta kalmaya devam eder. Ben, buradan tüm Göksunlu hemşerilerimizden mümkün mertebe yerel esnaflarımızdan alışveriş yapmalarını rica ediyorum. Yerel esnaftan alışveriş yaparak onların kalkınmalarına destek vermelerini istiyoruz.” 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Deva Partisi Dulkadiroğlu Kongresiyle CoştuÖnceki Haber

Deva Partisi Dulkadiroğlu Kongresiyle Co...

İş Dünyasında TÜMKİAD Kahramanmaraş Farkı!Sonraki Haber

İş Dünyasında TÜMKİAD Kahramanmaraş Fark...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar