Göksun yolunun kaderi mi ?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Göksun yolunun kaderi mi ?
Kahramanmaraş'ın yüksek kesimlerinde etkisini artıran kar, Kahramanmaraş-Kayseri kara yolunun Döngele ve Tekir Mahallesi Tüneller Bölgesi ile Göksun ilçesi arasında trafik akışının durmasına neden oldu.

Karayolları ekipleri karla dolu yolları açamayınca, yolda kalanların yardımına Polis ve Jandarma ekipleri koştu. Kapalı yollarda mahsur kalarak üşüyen vatandaşlara Kızılay yardım etti. 
 Karayolları ekipleri ise karlı yolları açmayı bir türlü beceremeyince yüzlerce araç karayollarında mahsur kaldı. Türkiye’nin önemli karayolu güzergahlarından birisi Akdeniz ile İç Anadolu bölgesini birbirine bağlayan D-825Karayolu Göksun kesiminde kara yağışı sonrası uzun zamandır yaşanmayan mağduriyetler yaşandı.
 Göksun yolunun kaderi mi ? 
Özellikle Döngele, Tekir Kavşağı ile Tüneller arasındaki bölgede oluşan buzlanma nedeniyle büyük mağduriyetler yaşandı. Karayolları ekipleri yolları açmayı beceremedi. Karayollarında kilometrelerce kuyruklar oluştu. Yüzlerce araç yollarda mahsur kaldı. Yüzlerce yolcu ve sürücü soğuktan donma tehlikesi geçirdi.
 Karlı kaplı yolda buzlanma oluşunca kazaları beraberinde getirdi!
  Karayolunda gizli buzlanma nedeniyle 6 trafik kazası meydana geldi. Kazalarda yaralanan olmazken araçlarda maddi hasar meydana geldi.  Yollarda mahsur kalanların yardımına ise Kızılay, Jandarma ve polis ekipleri koşarak vatandaşlara yardımcı oldu. Ekipler, sıcak içecek, battaniye yardımı yaparak insanların ısınmasını sağlamaya çalıştı! Diğer taraftan, yolda mahsur kalan vatandaşlar, Karayolları ekiplerinin yeterince çalışmadığını belirterek isyan ettiler. Vatandaşlar, yolların buz olduğunu ve buzlanma oluncaya kadar karayolları ekiplerinin yavaş çalıştıklarını belirterek, yollar karla dolmaya ve buzlanmaya başladıktan sonra çalışmalarına hız verdiklerini ifade ettiler.

HABER:FURKAN TUĞRUL

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
3 Organize Sanayi Bölgesiyle Üretimin Kalbi Türkoğlu’nda Atacak!Önceki Haber

3 Organize Sanayi Bölgesiyle Üretimin Ka...

İnsan ve İrfan Dersleri Devam EdiyorSonraki Haber

İnsan ve İrfan Dersleri Devam Ediyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar