FIRAT BAŞKAN

GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ İL BİNASI AÇILDI!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
GÜÇ BİRLİĞİ PARTİSİ KAHRAMANMARAŞ İL BİNASI AÇILDI!
Güç Birliği Partisi Onursal Genel Başkani Türkiye Teşkilat Başkanı Fatih VAKİTBİLİR Kahramanmaraş ta şehit cenazelerine katıldı.

Bitlis’in Tatvan ilçesinde yaşanan helikopter kazası sonrası şehit olan Astsubay Başçavuş Mehmet Demir ve Astsubay Üstçavuş Nazmi Yılmaz'ın Kahramanmaraş'ta ki uğurlamalarına katılan başkan Vakitbilir Kahramanmaraş İl Başkanlığı binasınında açılışını yaptı. 
Güç Birliği Partisi Türkiye Teşkilat Başkanı Fatih VAKİTBİLİR yaptığı açıklamada; "Öncelikle Bingöl'den Tatvan'a gitmek üzere havalanan helikopterin düşmesi sonucu şehit olan kahraman askerlerimizin acısı yüreklerimizi yaktı. Şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun. Bugün Kahramanmaraş'ta ki iki şehidimizin cenaze törenine katılmak için gelmiş bulunmaktayım! Gönül isterki bir tek mehmetçiğimizin burnu bile kanamasın ama malesef yüreklerimizi yakan haberlerle sarsılıyoruz. 
"Bu Zor Günleri De Birlik Ve Kardeşlikle Aşacağız"
Milletimizi acıya ve hüzne boğan bu elim hadisede şehit olan kahramanlarımıza Allah'tan rahmet, yaralanan kahramanlarımıza şifalar diliyorum. Tüm kalbimle inanıyorum ki, bu zor günleri de birlik ve kardeşlikle aşacağız. Türkiye’mizin Türk Silahlı Kuvvetleri’mizin, şehitlerimizin ailelerinin ve yüce milletimizin başı sağ olsun!. Böylesi felaketlerden milletimizi ve güvenlik güçlerimizi Rabbim korusun." 
Güç Birliği Partisi Onursal Genel Başkanı Fatih VAKİTBİLİR cenaze töreninin ardından Kahramanmaraş Güç Birliği Partisi İl Binasının açılışında bulundu.
Güç Birliği Partisi Açılışında konuşan Güç Birliği Partisi Kahramanmaraş İl Başkanı İbrahim Yıldız; Başta bizi bu göreve layık gören Genel başkanımız Ali Karnap beye ve teşkilatlardan sorumlu genel başanımıza çok teşekkür ederim. Elimizden gelen çalışmaların daha fazlasını yapacağız. Başkanlarıma tek tek teşekkür ederim, Kahramanmaraş il binamızın açılışını yaptık. Kahramanmaraşımıza ve partimize hayırlı olsun. " dedi. 
Açılış Programına Güç Birliği Partisi Onursal Genel Başkani Türkiye Teşkilat Başkanı Fatih VAKİTBİLİR, Kahramanmaraş İl başkanı İbrahim Yıldız, çevre İllerden Gelen il ve ilçe başkanları ile birlikte birçok partili vatandaş katıldı. 
 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
PANDEMİ TEDBİRLERİNİN KAHRAMANI OLALIMÖnceki Haber

PANDEMİ TEDBİRLERİNİN KAHRAMANI OLALIM

İş İnsanı Turgut Sezal: “Krediler Sadece Bankalara Nefes Oldu”Sonraki Haber

İş İnsanı Turgut Sezal: “Krediler Sadece...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar