‘İnsanı Ele Veren Eller’ Sergisi Kapılarını Açtı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
‘İnsanı Ele Veren Eller’ Sergisi Kapılarını Açtı
Büyükşehir Belediyesi, ‘İnsanı Ele Veren Eller’ temalı fotoğraf sergisini Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde sanatseverlerle buluşturdu. Sergi 31 Ocak tarihine kadar kültür sanat dostlarının beğenisine sunulacak.

Kültür sanat faaliyetlerini aralıksız sürdüren Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi, sanatçı Reyhan Şanda’nın objektiflerine yansıyan karelerin yer aldığı ‘İnsanı Ele Veren Eller’ temalı fotoğraf sergisini Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nde sanatseverlerle buluşturdu. Sergi açılışında Büyükşehir Belediyesi Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan ve çok sayıda sanatsever de yer aldı. Kesilen kurdelenin ardından katılımcılar, sergiyi ziyaret ederek eserler hakkında sanatçı Reyhan Şanda’dan bilgiler aldı. ‘İnsanı Ele Veren Eller’ temalı fotoğraf sergisi 31 Ocak Salı gününe kadar ücretsiz olarak ziyarete açık olacak.

Çok Büyük Emek Var

Sergi açılışında konuşan sanatçı Reyhan Şanda, “Türkiye’nin çok ücra köşelerinde bu fotoğrafları çektim. İnsanların ellerini, bu ellerin vermiş olduğu emekleri göstermek istedim. Fotoğrafların arkasında çok büyük bir emek var. Gerçekten yıllar harcadım diyebilirim. Sergime ev sahipliği yapan Büyükşehir Belediyesi’ne, Büyükşehir Belediye Başkanı Hayrettin Güngör’e teşekkür ediyorum” cümlelerini kullandı. 

Sergi Kültürü Artıyor

Kahramanmaraş’ta sergi kültürünün arttığını belirten Kültür Spor ve Turizm Dairesi Başkanı Duran Doğan, “Yaklaşık 2 yıldır Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’nin bu kısmını sergi salonu olarak kullanıyoruz. Farklı tematik sergileri bu mekânda sanatseverlerle buluşturuyoruz. Şehrimizde sergi kültürünün de zamanla arttığına şahit oluyoruz. Bu da kültürel bir döngünün başladığının en büyük emarelerinden bir tanesi. Bugün de İnsanı Ele Veren Eller temalı fotoğraf sergimizin açılışını gerçekleştiriyoruz. Bu güzel karelerin sahibi Reyhan Şanda Hanım’a teşekkür ediyorum. Sergimiz 31 Ocak tarihine kadar ziyarete açık olacak. Tüm hemşehrilerimizi Yedi Güzel Adam Edebiyat Müzesi’ndeki sergimizi görmeye davet ediyoruz” diye konuştu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Pazarcık Millet Bahçesi’nin Yolu da YenilendiÖnceki Haber

Pazarcık Millet Bahçesi’nin Yolu da Yeni...

İmran Kılıç Bulvarı’nda Aydınlatma Testleri de BaşladıSonraki Haber

İmran Kılıç Bulvarı’nda Aydınlatma Testl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar