İş İnsanı Sami Kervancıoğlu, KSÜ’de Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İş İnsanı Sami Kervancıoğlu, KSÜ’de Öğrencilerle Tecrübelerini Paylaştı
Kahramanmaraş’ın önde gelen iş insanlarından Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, “81 İl Gençlik Buluşmaları” kapsamında Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) düzenlenen kariyer programı ile gençlere iş hayatına dair tecrübelerini aktardı.

KSÜ Yunus emre Kongre ve Kültür Merkezi Sezai Karakoç Salonunda düzenlenen etkinliğe Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alptekin Yasım, Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Bakan, KSÜ Rektör Yardımcısı Nuri Kahveci, KSÜ Genel Sekreteri Ali Rıza Bekler, Gençlik ve Spor İl Müdürü Cemil Boz, akademik/idari personel ve öğrenciler katıldı.

Program, Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım’ın açılış konuşması ile başladı. Konuşmasında Sami Kervancıoğlu’nun iş insanı kimliğinin yanı sıra sosyal duyarlılığa sahip bir insan olduğunun altını çizen Rektör Yasım, “Şehrimizin tanınmış iş insanlarından Sami Kervancıoğlu’nun, hayat tecrübesini öğrencilerimizle paylaşması bizleri mutlu etmiştir. Sayın Kervancıoğlu iş insanı olmasının yanında sosyal konularda da şehrimize hizmet eden, şehrin tanıtımına faydası olan bir isim. Özellikle destek verdiği bir voleybol takımımız var ve bu takım son derece başarılı. Fırsatı olanlara bu takımımızın maçlarını seyretmelerini tavsiye ederim. Takımımız şu anda grupta liderdir, inşallah bir üst lige de çıkacaklardır. Dolayısıyla Sami Bey sadece iş insanı değil sosyal yönden de şehrimize hizmet eden biri. Bizler de kendilerini üniversitemizde ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz.” dedi.

Açılış konuşmasının ardından sahneye çıkan Alpedo Kervan Lezzet Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Sami Kervancıoğlu, iş ve hayat tecrübelerini gençlerle paylaştı. Konuşma öncesi katılımcılardan müsaade isteyerek ceketini çıkarıp usta önlüğünü giyen Kervancıoğlu, izleyicilere bu şekilde hitap etti. “81 İl Gençlik Buluşmaları” kapsamında 10 ayrı ili ziyaret ettiklerini belirten Kervancıoğlu “Bugün de kahraman şehrimizde öğrencilerimizle buluştuk. Sayın Rektör ve yardımcılarına bu güzel organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sonraki durağımız Gaziantep olacak. Sonrasında İstanbul Sabancı Üniversitesi, sonrasında ise TOBB Üniversitesi olarak programlarımıza devam edeceğiz.” dedi. İş hayatında başarının yollarını ve mesleki tecrübelerini örnekler vererek öğrencilerle paylaşan Kervancıoğlu, kariyerde sabır, sebat ve kanaatin çok önemli olduğu mesajını verdi. 

Söyleşinin akabinde kurulan dondurma kesme standında Kervancıoğlu, katılımcılara dondurma şov yaparak ikramlarda bulundu.

Kervancıoğlu ayrıca Rektör Prof. Dr. Alptekin Yasım’ı makamında ziyaret ederek Rektör Yasım’a “Alpedo” markasının nakşedildiği Kahramanmaraş işi ceviz oyma sandık hediye etti.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Halk Oyunları KAMEK’le YaşatılıyorÖnceki Haber

Halk Oyunları KAMEK’le Yaşatılıyor

Güvenç, Rektör Yasım’ı Ziyaret EttiSonraki Haber

Güvenç, Rektör Yasım’ı Ziyaret Etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar