İstiklal Üniversitesi 12 personel alacak!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İstiklal Üniversitesi 12 personel alacak!
İstiklal Üniversitesi Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda KPSS taban puansız en az lise mezunu 12 personel alımı yapılacağını duyurdu.

ilana göre Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere en az lise mezunu KPSS taban puan ve ikamet şartsız 12 personel alınacak. Personel alımı için başvurular ilanın gazetede yayımlandığı günü (1 Kasım 2021) izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) yapılacaktır.
Kahramanmaraş İstiklal Üniversitesi personel alımı başvuru nasıl yapılacak Adaylar başvurularını https://personelilan.istiklal.edu.tr/ adresinden Online olarak yapacaklardır. Tekniker alımı için aranan nitelikler (1 personel) İnternet ve Ağ Teknolojileri, Multimedya ve Network Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Mezuniyet sonrasında bilişim alanında en az 1 (bir) yıl tecrübe sahibi olduğunu belgelendirmek. 2020 yılı KPSS sınavından puan almış olmak. 
Teknisyen alımı için aranan nitelikler (1 personel)
Ortaöğretim Kurumlarının Ahşap Teknolojisi Alanı ve Dalları veya Mobilya ve İç Mekan Tasarımı Alanı ve Dallarından (Mobilya ve İç Mekan Ressamlığı Dalı Hariç) mezun olmak.
Mezuniyet sonrasında bilişim alanında en az 1 (bir) yıl tecrübe sahibi olduğunu belgelendirmek.
2020 yılı KPSS sınavından puan almış olmak. Destek Personeli alımı için aranan nitelikler (6 personel) Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak.
İşyerinin bürolarında, açık alanlarında temizlik işleri, eşya ve evrak taşıma, içecek hazırlama ve servis yapma gibi çeşitli büro hizmetlerinde istihdam edileceklerdir.
Başvuru tarihinin son günü itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak. 2020 yılı KPSS sınavından puan almış olmak. Koruma ve Güvenlik Görevlisi alımı için aranan nitelikler (4 personel)
Erkek olmak. İnternet ve Ağ Teknolojileri, Multimedya ve Network Teknolojisi ön lisans programlarının birinden mezun olmak. Ortaöğretim kurumlarının herhangi bir alanından mezun olmak. 5188 sayılı Özel Güvenlik Hizmetlerine Dair Kanunun 10. maddesinde yer alan şartları taşımak. Vücutta görünecek şekilde dövmesi bulunmamak Aday 170 cm den kısa olmamak ve boy uzunluğunun cm cinsinden son 2 rakamı ile kilosu arasında farkın 15 den fazla 13 den az olmaması.
Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı/silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak. Başvuru tarihinin son günü itibariyle 30 yaşını doldurmamış  olmak. 2020 yılı KPSS sınavından puan almış olmak.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CELALETTTİN GÜVENÇ KAHRAMANMARAŞ'A YATIRIM SÖZ ALDI!Önceki Haber

CELALETTTİN GÜVENÇ KAHRAMANMARAŞ'A YATIR...

BAŞKAN OKAY, AKİF FİLMİNİ ÖĞRENCİLERLE İZLEDİSonraki Haber

BAŞKAN OKAY, AKİF FİLMİNİ ÖĞRENCİLERLE İ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar