İYİ PARTİ DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CAN, KIBRIS GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
İYİ PARTİ DULKADİROĞLU BELEDİYE BAŞKAN ADAYI CAN, KIBRIS GAZİLERİNİ ZİYARET ETTİ
İyi Parti Dulkadiroğlu belediye başkan adayı Selahaddin Can, 31 Mart 2024 Pazar günü yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri için seçim süreci kampanyası çerçevesinde ziyaretlerini sürdürüyor.


İyi Parti Dulkadiroğlu belediye başkan adayı Selahaddin Can, ‘Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek ve dernek üyelerini ziyaret etti.

Ziyarette, ‘’İyi Parti Dulkadiroğlu belediye başkan adayı Selahaddin Can, Dernek Başkanı Tayfun Özbek ve dernek üyeleriyle bir süre sohbet ederek onların sıkıntılarını dinledi. 
Dernek Başkanı Tayfun Özbek Gazi dernek yerlerinin depremde ağır hasar alarak yıkıldığını ve yerlerinin olmadığını ifade ederek şunları söyledi. Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi olarak devlet yetkililerimizden bize yer tahsis etmelerini istiyoruz. Çünkü Azerbaycan’lı yetkililer bize dernek binamızı yapacaklarını söylediler bizden istedikleri bize yer gösterin bizde Kıbrıs Gazilerimize dernek binalarını yapalım dediler. Hatay’da ve Malatya’da Güney Kore’li yetkililer Gazi derneklerini yapıp teslim ettiler. Biz yer istiyoruz ama deprem olalı bir yıl oldu bize hala yer gösterilmedi.
UN VAR, ŞEKER VAR, YAĞ VAR, HELVA YAPAMIYORSUNUZ
İyi Parti Dulkadiroğlu belediye başkan adayı Selahaddin Can, Dernek Başkanı Tayfun Özbek ve üyelerine söz verdi. Can, 31 Mart’ta göreve geldiğimizde Kıbrıs Gazilerimizi dernek binalarına kavuşturacağız, bunun sözünü buradan veriyorum dedi. Can, konuşmasının devamında, Düşün un var, şeker var, yağ var, helva yapamıyorsunuz. Siz iktidarsınız her şey sizin elinizde neden yapmıyorsunuz Kıbrıs Gazilerimiz bu ülke topraklarına toprak kattılar siz bir yer gösteremiyorsunuz.  Ne yazık ki ‘Ak Partili siyasetçiler ve belediyeler şehri için yukarılardan ne istemeyi biliyor nede vatandaşın derdine derman olmayı biliyor her şeyimiz var diyorlar. 
‘BİZ BU DÜZENİ DEĞİŞTİRMEYE GELİYORUZ’
İnşallah biz bu düzeni değiştirmeye geliyoruz. İsteyeceksin ki vatandaşın sorunu çözülsün. Can, son olarak ise şöyle konuştu; vatan için canlarını ortaya koyan kahraman şehitlerimizi rahmetle anıyorum ailelerine başsağlığı diliyorum, şehit yakınları ve gazilere ise minnettar olduğumu belirtmek istiyorum onlar bu şerefli mücadeleyi vermeseydi şu anda hiç birimiz olmadık. Dedi.
‘Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kahramanmaraş Şubesi Başkanı Tayfun Özbek, iyi Parti Dulkadiroğlu belediye başkan adayı Dr. Selahaddin Can’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek başarı dileklerinde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güngör, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’ı AğırladıÖnceki Haber

Başkan Güngör, KKTC Cumhurbaşkanı Tatar’...

Kurtlar TOKİ’ye Yeni Toplu Taşıma Hattı Hizmete BaşlıyorSonraki Haber

Kurtlar TOKİ’ye Yeni Toplu Taşıma Hattı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar