Kahramanmaraş kent merkezine kar yağışı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş kent merkezine kar yağışı
Kahramanmaraş'ta Onikişubat ve Dulkadiroğlu ilçeler şehir merkezine geceden itibaren başlayan kar yağışı devam ediyor. Şehrin tamamında devam eden kar yağışı nedeniyle sürücülerin dikkatli olmaları gerekiyor.

Kahramanmaraş'ta Onkşubat ve Dulkadroğlu lçeler şehr merkezne geceden tbaren başlayan kar yağışı devam edyor. Şehrn tamamında devam eden kar yağışı nedenyle sürücülern dkkatl olmaları gerekyor. Kahramanmaraş'ta geçtğmz günlerde yağan kar bütük sevnce neden olmuştu. Geceden tbaren  başlayan kar yağışının şehrn susuzluk sorununa çözüm olacağı düşünülüyor.

Kar yağışı nedenyle trafğe hazırlıksız çıkan çok sayıda aracın çeştl kazalara sebep olduğu blgs alınıyor. Sürücülern trafğe teddbrl olarak çıkmaları stenyor.

ÜLKE GENELİNDE SAĞANAK VE KAR YAĞIŞI GÖRÜLECEK

Marmara'nın batısı, Kıyı Ege, Doğu Akdenz, Doğu Karadenz kıyıları le Güneydoğu Anadolu'nun güneynde yağmur ve sağanak, Kıyı Ege'de yer yer gök gürültülü sağanak, dğer yerlerde karla karışık yağmur ve kar şeklnde olması beklenen yağışların; Doğu Karadenz kıyıları le Hatay ve Osmanye çevrelernde kuvvetl sağanak, Kahramanmaraş, Gazantep, Kls ve Adıyaman çevrelernde kuvvetl yağmur ve karla karışık yağmur, Doğu Karadenz'n iç kesmler, Doğu Anadolu'nun batısı le Erzurum, Muş, Btls ve Hakkari çevrelernde yoğun kar şeklnde olması beklenyor. Marmara le yurdun ç ve doğu kesmlernde buzlanma ve don olayı le brlkte yer yer pus ve sis beklenyor.

HAVA SICAKLIĞI BATI'DA ARTACAK DOĞU'DA AZALACAK

Hava sıcaklıklarının batı kesmlerde 2 la 4 derece artacağı, ç ve doğu kesmlerde 3 la 5 derece azalacağı, ülkemz genelnde mevsm normaller cvarında seyredeceğ tahmn edlyor.

ÇIĞ TEHLİKESİ UYARISI

Doğu Karadenz'n ç kesmler le Doğu Anadolu'nun doğusunda yüksek kar örtüsünün bulunduğu dk yamaçlarda çığ oluşma rsk bulunduğundan yaşanablecek olumsuzluklara karşı dkkatl ve tedbrl  lunmalıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Güngör CEMR’da KonuştuÖnceki Haber

Başkan Güngör CEMR’da Konuştu

Vakkas Kuzu: Hodri Meydan! Hatalı Olan Özür Dilesin!Sonraki Haber

Vakkas Kuzu: Hodri Meydan! Hatalı Olan Ö...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar