Kahramanmaraş'ın Sultanları 7'de 7 Yaptı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş'ın Sultanları 7'de 7 Yaptı
Kahramanmaraş’ın Voleybol Bayanlar 2. Ligi’ndeki temsilcisi Alpedo Kahramanmaraş Voleybol Takımı sezonun yedinci maçında oynadığı oyun ile rakibine adeta nefes aldırmadı. Karşılaşma temsilcimizin 3 -0 üstünlüğüyle tamamlandı.

Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF)  2. Lig’de mücadele eden Alpedo Kahramanmaraş Voleybol, sezonun yedinci maçında Antakya spor kompleksinde Antakya Belediye Voleybol takımıyla karşı karşıya geldi. 

Ligin önemli karşılaşmasında temsilcimiz birinci seti 25- 11 ikinci seti 25-13 üçüncü seti ise 25-6 tamamlayarak ezici bir üstünlükle müsabakayı 3-0 kazandı.

Takımın isim sponsoru, Alpedo-Kervan lezzet grubu yönetim kurulu başkanı Sami Kervancıoğlu, ise oyuncuları ve teknik ekibi galibiyetten dolayı tebrik etti.

Kervancıoğlu, Kızlarımızı kutluyorum çok şükür bu gün de deplasmanda galip gelerek 7’de7 yaptılar “Kahraman şehrimize yaşatmış oldukları bu gurur için takımımızı kutluyorum. Başarılarının devamını diliyorum. İnşallah hedefimiz birinci lig, her zaman söylüyorum bizim sevdamız Kahramanmaraş. ‘Dedi

Maç sonu açıklamalarda bulunan Alpedo Kahramanmaraş Kadın Voleybol Takımı Başkanı Hüseyin Akkaya, Lig açısından önemli bir maçtı, deplasmanda 3 sıfır gibi net bir skor almak gerçekten bizi çok mutlu etti. Bu galibiyeti her maçımızda olduğu gibi Kahramanmaraş halkına armağan ediyoruz. Biz hedeflerimiz doğrultusunda adım adım ilerliyoruz. Bu takımı birinci lige hep birlikte çıkaracağız. Tüm Kahramanmaraş’ın desteğine ihtiyacımız var bizi yalnız bırakmasınlar biz şampiyon olacağız” İfadelerine yer verdi.

Galibiyetin önemine değinen takımın genel koordinatörü Ahmet Paksoy, “ Güzel bir galibiyet oldu 7’de 7 yaptık ve biz tam olarak bunu yapmak istiyoruz inşallah daha güzel başarılara imza atacağız destek olan herkese çok teşekkür ediyoruz. Dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Dulkadiroğlu Şelale Park İnşaatı Devam EdiyorÖnceki Haber

Dulkadiroğlu Şelale Park İnşaatı Devam E...

Başkan Güngör: “İnsani Krizlerin Dili, Irkı Olmaz”Sonraki Haber

Başkan Güngör: “İnsani Krizlerin Dili, I...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar