Kahramanmaraş’ta basketbol heyecanı başlıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Kahramanmaraş’ta basketbol heyecanı başlıyor
Türkiye Basketbol Federasyonu ile Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün düzenleyeceği u16 Erkek- Kız Yerel Basketbol Ligi başlıyor.

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Kahramanmaraş Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün ortaklaşa düzenleyeceği u16 Erkekler ve Kızlar Basketbol Yerel Ligi Erkeklerde 5 Kızlarda 4 takımın katılımıyla başlıyor. Müsabakalar Akşam Batıpark Spor Salonunda saat 17: 00 ile 19:00 arasında 2 şer müsabakayla başlayacak. 1 gün Kızlar 1 gün erkeklerin 2 müsabakası oynanacak olurken Hafta sonu ise 2 si kız 2 si Erkek olmak üzere 4 müsabaka icra edilecek.
Yerel Lige Katılan Takımlar ise Gençlikspor A, Gençlikspor B ve Kipaş Eğitim Kurumları, Basketbol İhtisas A, Basketbol İhtisas B, Sosyal Güvenlik A, Sosyal Güvenlik B olmak üzere heyecan tavan yapacak. Müsabakalarda Saha Hakemi olarak Ünal Özdemir, Mehmet Akçadağ, Emrah Açkar, Hüsyin Optur, Tayyip Yavuz gibi saha hakemleri yer alacak olurken Masa Hakemliğinde ise Bekir Nahırcı, Selçuk Adıyaman, Hatice Sarıaltun, Sevda Sarıca, Mehmet Nahırcı, Selvi Naz Göktürk gibi tecrübeli isimler görev alarak Cetvel, 24 saniye ve Skorbortt müsabakanın sorunsuz bir şekilde maç oynanmasını sağlamaya çalışacak. 
Basketbol İl Temsilcisi Mustafa Dağlı 14-20 Şubat tarihleri arasında oynanacak olan u16 Erkek- Kız Yerel Basketbol Ligi ile alakalı olarak, Basketbol sezonunun tüm kulüplere hayırlı olmasını dileyerek, Basketbolun yaygınlaşması ve özellikle alt yaş kategorilerinde basketbol sevgisi için kulüplerin önemli bir sorumluluk aldığını kaydetti.
 İl Temsilcisi Dağlı, “Sporun tabana yaygınlaştırılması, daha fazla müsabakanın yapılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, illerdeki yerel faaliyetler sonucu bir üst Gruba katılamayan yetenekli sporcuların spora kazandırılması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi oluşturulması, tüm paydaşlarının sporun gelişimi için işbirliği içerisinde bulunmalarının sağlanması hedefleri doğrultusunda takımlarımızın İdareci, Antrenör ve Sporcularına başarılar dileriz ve yeni sezonun centilmence geçmesini diliyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Büyükşehir Arterlerde Yenilemelerini SürdürüyorÖnceki Haber

Büyükşehir Arterlerde Yenilemelerini Sür...

Muhsin Yazıcıoğlu davası için imza kampanyası başlatıldıSonraki Haber

Muhsin Yazıcıoğlu davası için imza kampa...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar