KOCA; "5 YILDIZLI BELEDİYE SARAYINDA OTURMAKTAN HAYA EDERİM"

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KOCA; "5 YILDIZLI BELEDİYE SARAYINDA OTURMAKTAN HAYA EDERİM"
Millet İttifakı Göksun Belediye Başkan Adayı Ramazan Koca, seçim gezileri kapsamında Ericek Mahallesini ziyaret etti.

Burada vatandaşlarla bir araya gelen Koca seçmenlerden, ‘parke taşı döşemeyi hizmet olarak gören anlayışa’ dur demeleri çağrısında bulundu. Göksun’a yeni yapılan Belediye binasını ‘saraya’ benzeten Koca; “Benim vatandaşım çamurun içinde yaşarken, ben o 5 yıldızlı belediye sarayında oturmaktan haya ederim.” dedi.

Ericeğin sorunlarını bildiğini ve göreve geldiğinde çözeceğini anlatan Koca; “Biz Ericeğin sıkıntılarını çözeceğiz. Bir su sorunu var, bu sorunu çözeceğim. Belediye başkanlığı yaptığım dönemde buraya yaptığım hizmetleri hatırlatmak istiyorum. Burada bir sağlık ocağı problemi vardık, çözdük. Okul problemini çözdük. Afet evleri konusu vardı çözdük. O dönem burası mahallemiz değildi ama şimdi mahallemiz.

Bugünde Allah nasip eder beni göreve layık görürseniz, tarla sulama olayımız var, bahçeler arası yol problemleri var. İçme suyu probleminiz var. Yani Ericeğin saymakla bitmeyecek sorunu var. Burada telefonlar çekmiyor. Aslında bu yapılacaklar büyük bir iş değil, biz göreve geldiğimizde buraya şehir imarı getireceğiz. Oturup sizlerle konuşacağız.” Diye konuştu.

Parke taşı döşemeyi hizmet sanan bir anlayışın belediyeyi yönettiğini aktaran Koca şunları kaydetti; “Yola döşedikleri parke taşını insanlara hizmet olarak anlatılıyor. Allah aşkına taş döşemeyi hizmet olarak gören anlayışa dur deyin. Gençlerin oturacağı, spor yapacağı bir yer yapılmamış. Biz bunları yapacağımıza sizlerin huzurunda söz veriyorum.”

“UTANMADAN GELİP OY İSTİYORLAR”

“Size her ay kişi başı milli gelirden 40 milyon lira pay geliyor. Ortalama 3 bin nüfus üzerinde hesap yapıldığında her ay buraya 15 bin lira para giriyor. Bu parayı 12 aydan 5 yılla çarptığınızda belirli bir meblağı tutar. Ama bakıyorsunuz buraya bir yıllık hizmet girmiş. Şimdi bu insanlar buraya gelip sizden oy istiyor. Bunun yanında birinci sıradan encümen olan arkadaş utanmadan gelip oy istiyorlar. Parti olayını bırakın. Siz hakkınızı isteyin. Buraya geldiklerini biriniz kral diğeriniz kralcı mı? Diye sorun. Ama sizler bu insanlara ses çıkartmadığınız sürece bu insanlar yine aynısını size yapacak.”

“5 YILDIZLI BELEDİYE SARAYINDA OTURMAKTAN HAYA EDERİM” 

“Bu gün bir alternatifiniz var. Bugün sizin yanınızda yer alacak Ramazan Koca var. bu Ramazan Kocayı değerlendirin. Biz vaktinde burada sosyal belediyecilik yaptık. Biz 20 yıl önce Göksun’da kreşi düşündük, bu gün kreş yok, aş evi düşündük, aş evi yok. Halk ekmek yaptık, bugün Göksun’da halk ekmek kapandı. Bırakın yatırım yapmayı, mevcut yapılanları kapattılar. Sizlerin parsıyla Göksun’da Belediye binası yapılıyor. Ben o 5 yıldızlı belediye sarayında oturmaktan haya ederim. Bir ağır obasında, bir kazan derede benim vatandaşım çamur içinde gezerken ben orada oturmaktan haya ederim. Ericek'in bütün dertlerini biliyorum.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
KAFKAS GENÇLİK VE KAR FESTİVALİ YAPILDIÖnceki Haber

KAFKAS GENÇLİK VE KAR FESTİVALİ YAPILDI

ALİ ÖZTUNÇ, ÇALIŞMALARINA DULKADİROĞLU İLÇESİNEDE DEVAM ETTİSonraki Haber

ALİ ÖZTUNÇ, ÇALIŞMALARINA DULKADİROĞLU İ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar