KSÜ’de “Gönüllü Fest-Gönüllü Ol Farkında Ol” Etkinliği Düzenlendi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KSÜ’de “Gönüllü Fest-Gönüllü Ol Farkında Ol” Etkinliği Düzenlendi
Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesinde (KSÜ) 3 Aralık Dünya Engelliler Günü ve 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında “Gönüllü Fest-Gönüllü Ol Farkında Ol” etkinliği düzenlendi.

KSÜ Rektörlüğü ve Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi koordinesinde KSÜ Sosyal Hizmet Öğrenci Topluluğu, Gönüllü Gençlik Hareketi, Genç MÜSİAD, Bir Tebessüme Değer Derneği, Genç Yeşilay, Sahne Maraş, Genç Kızılay, Genç KADEM, ÜNİFEB işbirliğinde düzenlenen etkinlik KSÜ Yunus Emre Kongre ve Kültür Merkezinde gerçekleştirildi. 

Etkinliğe İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yakup Poyraz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Ayşe Taşkıran, KSÜ Sosyal Hizmet Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Yılmaz, Yeşilay Kahramanmaraş İl Başkanı Adnan Alagöz,  STK temsilcileri, akademik/idari personel ve öğrenciler katıldı.

Etkinliğin açılış konuşmasını İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan yaptı. Taşlıyan, gönüllüğün öneminden bahsederek katılımcıları sivil toplum kuruluşlarında görev almaya ve gönüllülük faaliyetleri içerisinde bulunmaya davet etti.

Açılış konuşmasının ardından etkinliği tertip eden paydaş kurumların temsilcileri söz alarak gönüllülük kapsamında gerçekleştirmiş oldukları faaliyetlerden ve bu faaliyetlerin toplumsal alandaki öneminden bahsettiler.  

STK tanıtımları ve gönüllü sunumlarının ardından Dünya Engelliler Günü kapsamında sahne alan Güzel Sanatlar Fakültesi Öğr. Gör. Dr. Alper Şakalar’ın “Engelsiz Konser”i dinleyicilere keyifli anlar yaşattı.  

Etkinlikte Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi ve Sahne Maraş’ın katkılarıyla hazırlanan Nesimi Albez’in yönettiği Anadolu Tiyatro Kumpanyasının sunduğu “Bir Öğrenci Masalı” adlı tiyatro oyunu da sahnelendi.

Plaket ve belge takdimleri sonrasında katılımcılar Kahramanmaraş’ta faaliyet gösteren STK temsilcilerinin açmış oldukları stantları gezdi.  

Etkinlik, yapılan “DJ Partisi” ile son buldu.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Başkan Mahçiçek’ten Hazreti Mevlana’nın 749’ncı vuslat yıl dönümü mesajıÖnceki Haber

Başkan Mahçiçek’ten Hazreti Mevlana’nın...

Büyükşehir’in Halı Saha ve Pota Projesinde İlk Etap TamamlanıyorSonraki Haber

Büyükşehir’in Halı Saha ve Pota Projesin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar