MHP KAHRAMANMARAŞ 24 HAZİRAN'A TAM KADRO HAZIR

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
MHP KAHRAMANMARAŞ 24 HAZİRAN'A TAM KADRO HAZIR
MHP İl binasında düzenlenen tanıtım toplantısında, MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan; ‘’24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimine Milliyetçi Harekat Partisinin kadroları tam kadro hazırdır'' dedi.

Pehlivan, ‘’24 Haziran 2018 tarihinde yapılacak olan Genel Seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimine Milliyetçi Harekat Partisinin kadroları tam kadro hazırdır. Milliyetçi Harekat Partisinin üzerinde oynanan oyunlar yıllardır devam etmektedir. Bu oyunları Genel Başkanımız Devlet Bahçeli bozmuştur.’’ Dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan; Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında düzenlenen tanıtım toplantısında konuşan MHP Kahramanmaraş İl Başkanı Ertuğrul Doğan:“24 Haziran 2018’de yapılacak olan genel seçim ve Cumhurbaşkanlığı seçimine Milliyetçi Hareket Partisi kadroları tamamen hazırdır. Öncelikle Milliyetçi Hareket Partisi'nin üzerinde oynanan oyunlar yıllardır devam etmektedir. Bu oyunları Genel Başkanımız Sayın Doktor Devlet Bahçeli beyefendi tamamını bozmuştur. Sadece Milliyetçi Hareket Partisi üzerinde oynanan oyunları değil ülkemizin üzerinde oynanan oyunların da tamamını bilge liderliği ile ve öngörüsü ile hepsini bozmuştur. Önümüzdeki seçim sadece sıradan bir seçim değil Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için; nasıl Çanakkale'de mücadele verdiysek, nasıl Kurtuluş Savaşı'nda mücadele verdiysek, Sütçü imam nasıl ki Kahramanmaraş'ta ilk kurşunu sıktıysa bu seçimde bizim için o kadar önemlidir. Ülkemizin tamamı ateş çemberi ile çevrilmiş, herkes bir yandan saldırmaya başlamış ve 15 Temmuz hain Fetö saldırısı sadece basit bir darbe değil, darbenin de 1000 kat daha üzerinde işgal ve iç savaş hazırlığının bir planı.Bu planı önce Cenabı Allah'ın sonra Türk milletinin Vatan sevdasıyla bu hain planı bertaraf ettik.Dün genel başkanımız eleştirenler, ittifak kuruyor diyenler bugün baktık ki ittifak kurmak için 7 takla birden atıyorlar. Oysa Onlarınki ittifak değil, ittifak bizim kurduğumuzdur. Çünkü biz ittifakımızı dış güçlere, PKK'ya ve Fetö'ye karşı kurduk” ifadelerini kullandı.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
EVRİ 3. BAHAR ŞENLİĞİ'NE BAŞKAN BOZDAĞ DAMGASIÖnceki Haber

EVRİ 3. BAHAR ŞENLİĞİ'NE BAŞKAN BOZDAĞ D...

FIRNIZDA SEZON AÇILDI!Sonraki Haber

FIRNIZDA SEZON AÇILDI!

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar