Milli Beka Hareketi Göksun’da Gençlik Festivali Heyecanı Yaşattı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Milli Beka Hareketi Göksun’da Gençlik Festivali Heyecanı Yaşattı
Uluslararası Milli Beka Hareketi Konfederasyonu Kahramanmaraş İl Başkanlığı tarafından Göksun’da ‘Gençlik Festivali’ düzenlendi

Göksun Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliklerde ortam adeta Kırmızı Beyaz Türk Bayrakları ile donatıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan etkinlikler, müzik resitali ile devam etti. Milli değerlerin seslendirildiği şarkılara vatandaşlar ellerinde bulunan Türk bayraklarını sallayarak eşlik etti. 

Uluslararası Milli Beka Hareketi Kahramanmaraş İl Başkanı Samet Kaya, “Bugün burada Cumhurbaşkanımızın aslanları hep birlikte burada diyeceğiz. Bizler diyoruz ki devlet başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ve çelik duruşlu İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu’ya sahip çıkacağız” dedi.

Göksun Belediye Başkanı Hüseyin Coşkun Aydın ise, Türkiye’nin artık güçlü ve karar verici bir ülke olduğunu söyledi. Aydın, “Söz sahibi ülke olma yolunda Recep Tayyip Erdoğan’ın çizdiği yolda yürümeye devam edeceğiz. Güzel günler bizimle olsun, gençlerimiz inşallah önümüzdeki yüzyıllarda ilimde ve bilimde ülkemizin aydınlığına katkı sunar. Gençlerimizin ürettiği teknolojilerle milli bekamızı ve sınırlarımızı koruyoruz. Eğer bu çalışmalar olmasaydı kendi içimizde yolumuza devam edecektik. Ülke olarak kendi savunma sanayimizi ve kendi teknolojimizi üretiyoruz” diye konuştu.

AK Parti Göksun İlçe Başkanı Mustafa Akgül, Uluslararası Milli Beka Hareketi Konfederasyonu’nun Göksun’da düzenlediği etkinliğin gençler için önemine dikkat çekerek şunları dile getirdi: “Bu ülkeyi kendine güvenen dünyada söz sahibi olan bir yere getirdik ama bundan sonrası gençlere aittir. Bundan dolayı da gençlerin kendisine güvenmesi lazım ve geçmişine bakması lazım. Biz dünyada 2 bin yıllık tarihe sahibiz ve tarihimizde çağ açıp çağ kapatan ecdadımız oldu. Genç kardeşlerimizin artık hedefi kızıl elma olmalı ve bizler sizlerden bu hedefe ulaşmanızı istiyoruz. AK Parti olarak bizler 20 yıldır bu ülkeyi önemli bir noktaya getirdik ve ilerlemeye de devam edeceğiz.”

Milli Beka Hareketi’nin Türk milletinin yemini olduğunu ifade eden Uluslararası Milli Beke Hareketi Konfederasyonu Genel Başkanı Murat Şahin, “Milli Beka, milli değerlerine sahip çıkacak, bayrağına ve ülkesine sahip çıkacak. Bizler unutulmaya çalıştırılan Osmanlı kültürünü yeniden canlandıracağız. Bizler bu hareketi karalık odaklara fırsat vermemek için kurulduk ve bizler her zaman ülkemizin bekası için sokaklardayız. Bizler tüm imkanlarımızla Recep Tayyip Erdoğan’ın ve onun yol arkadaşlarının yanındayız ve bizler bir çıkar için burada değiliz. 2023 seçimlerinin Türk milletinin ruhunu gösterdiği seçim olacağını biliyoruz. Bu noktada Türk toplumu için dönüm noktası olacak olan 2023 seçimlerinde Cumhur İttifakı için elimizden gelen bütün çabaları sarf edeceğiz” ifadelerini kulandı.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alparslan Türkeş Kahramanmaraş’ta Dualarla AnıldıÖnceki Haber

Alparslan Türkeş Kahramanmaraş’ta Dualar...

İlk ziyareti, tedavi gören Gazeteci dostuna olduSonraki Haber

İlk ziyareti, tedavi gören Gazeteci dost...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar