Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nu yeniden ayağa kaldıracak yol haritamız hazır

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Mustafa Taş: Dulkadiroğlu'nu yeniden ayağa kaldıracak yol haritamız hazır
Ak Parti teşkilatının başarılı isimlerinden Dulkadiroğlu İlçe Başkan Yardımcısı Mustafa Taş görevinden istifa ederek Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adaylığına müracaat etti.

Yıllardır Ak Parti teşkilatının çeşitli kademelerinde görev yapan Mali Müşavir Mustafa Taş kalabalık bir gurupla birlikte Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adaylığı müracaat formunu Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Çakar’a teslim etti.

Uzun süredir İlçe Başkan Yardımcılığını yapan Taş’ın müracaat formunu teslim alan Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Başkanı Mustafa Çakar, yıllardır birlikte çalıştıkları, yol yürüdükleri Aday Adayı Mustafa Taş’ın kendileri için önemli bir isim olduğunu söyledi. Çıktığı yolda da başarı diledi.

HERKES BİRER DEPREMZEDE VE BU AFETİN BİR MAĞDURU

Yıllardır teşkilat içerisinde birlikte omuz omuza yol yürüdükleri İlçe Başkanı Çakar’a teşekkür eden Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş, depremin hemen ardından partilerinin verdiği görevle kriz masasında yaptığı koordine çalışmalarını da hatırlatarak şöyle konuştu “Bu şehirde yaşayan herkesi bir deprem mağduru olarak görüyorum. Onların yaralarını sarmak boynumuzun borcudur. Deprem olduğu andan itibaren il başkanımız, ilçe başkanımız ve milletvekillerimizle afet koordinasyonunda görev alarak, vatandaşlarınızın önce gıda ihtiyaçlarını karşılamaya, çadırlara yerleştirmeye ve ardından konteynerlere yerleştirmeye çalıştık.

AYAĞA KALKMAK İÇİN HEM BİRİKİMİMİZ HEM DE İZLEYECEĞİMİZ YOL HAZIR

 Şimdi hep beraber yaralarınızı sarma zamanı. İlçemizin içinde bulunduğu durumu, yıkımları, hemşerilerimizin umutlu bekleyişini, ilçemizin hızla ayağa kalkması için izlenecek tüm yol haritasına hâkimim. Uzun yıllardır Ak Parti teşkilatından kazandığım tecrübeyle yoğrulmuş bir ak neferi olarak aynı hatalara düşmeden bu güzel ilçemizi daha yaşanabilir bir kent yapma hedefindeyiz. Hiç kimse sorumluluktan kaçmayacak ve bu uğurda tüm ekimiz fedakarlık yapacak, çocuklarımızın geleceği için elini taşın altına koyacak ve bu uğurda fedakarlıktan kaçınmayacaktır.”

BİSMİLLAH DİYEREK YOLA ÇIKTIK

Daha geniş imkanlarla ilçesine hizmet etmek ve hemşerilerine yararlı projeler uygulamak için İlçe Başkan Yardımcılığı görevinden istifa ederek Belediye Başkan Aday Adayı olduğuna da vurgu yapan Mustafa Taş, “Partimizin kuruluşundan bu yana edindiğim siyasi tecrübe, Mali Müşavir olarak 20 yıllık özel sektör ve ofis tecrübem, özel eğitimde yaşadığım tecrübeyle bismillah diyerek yola çıktık.

EN BÜYÜK YARAYI ALAN İLÇEMİZİ YENİDEN AYAĞA KALDIRACAĞIZ

6 Şubat depreminde en büyük yarayı alan Dulkadiroğlu ilçemizin yeniden ayağa kalkması için gece gündüz demeden ekibimizle beraber canhıraş çalışacağız.Bu süreçte siyaset konuşmayacağız. İlçemizin ve ilimizin esnaflarıyla, iş dünyasıyla, teşkilatımızla, hülasa bu süreçte bir tuğlada ben koymak istiyorum diyen vatandaşlarımızla beraber tüm ilçemizi yeniden imar, ihya ve inşaa edeceğiz inşallah.

HER KESİMİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRECEK BİR BAŞKAN OLMAK İSTİYORUM

Nasip olurda görevi devraldığımızda, sevgi ve hizmet aşkıyla çıkmış olduğumuz bu yolda, Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip ERDOĞAN’ın mücadele ruhundan aldığım ilhamla yeni Türkiye Yüzyılı hedeflerine yürümek için herkesin desteğine ihtiyacım var. Dulkadiroğlu’nun yaralarını saracak, yüreğini ısıtacak, yüzünü güldürecek bir başkan olmak istiyorum.” Dedi.

Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Taş’ın konuşmaları salonu dolduran kalabalık tarafından alkışlarla sık sık kesildi. Konuşmanın sonunda müracaat formunu ilçe başkanına teslim eden Taş, salondaki dostlarıyla hatıra fotoğrafı çekti.

MUSTAFA TAŞ KİMDİR?

İlk, Orta ve Lise Eğitimi’mi Kahramanmaraş’ta tamamladı.1988 – 2001 yılları arasında önce Refah Partisi, kapatılınca akabinde Fazilet Partisinin mahalle teşkilatlarında görev aldı. Lise ve Üniversite yıllarında MGV teşkilat çalışmalarına katıldı. MGV’nin Üniversite yapılanması üzerinde çalıştı. 2001 de Ak Partinin kurulmasıyla, Ak Parti siyasi çalışmalarını sürdürdü. Üniversite sonrası özel sektörde yaklaşık 20 yıl kadar Şef, Kalite Yönetim Temsilciliği, Müdür, İdari Sorumlu ve İşveren Vekilliği yaptı. 2013 te Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik ofisini açtı. Ayrıca Özel Eğitim ve Rehabilitasyon üzerine 2 adet Özel Okulu olan Taş, Kahramanmaraş’ın büyükşehir olmasının ardından oluşturulan Dulkadiroğlu ilçesinde Ak Parti Dulkadiroğlu İlçe Yönetiminin de görev aldı. Ak Parti çatısı altında girdiği tüm seçimlerde görev alan Ak Parti Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adayı Mustafa Taş Ak Parti Dulkadiroğlu ilçe teşkilatında Yönetim Kurulu Üyeliği, 2 dönem İlçe Başkan Yardımcılığı, Mali ve İdari İşler Başkanı olarak görev yaptı. 6 Şubat depremlerinin hemen ardından oluşturulan yeni yönetimde ise İlçe Başkan Yardımcısı Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı olarak görev yaparken 31 Mart 2024’te yapılacak yerel seçimlerde Dulkadiroğlu Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden istifa etti. Taş Evli ve dört çocuk babasıdır.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İYİ Parti'de Resmi Aday Adaylık Başvuru Süreci BaşladıÖnceki Haber

İYİ Parti'de Resmi Aday Adaylık Başvuru...

Erkoç Aday Adaylığı müracaatını yapıyorSonraki Haber

Erkoç Aday Adaylığı müracaatını yapıyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar