Onikişubat İlçesi’nde Kamuya Ait Yerler Dezenfekte Ediliyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Onikişubat İlçesi’nde Kamuya Ait Yerler Dezenfekte Ediliyor
Onikişubat Belediyesi, Covid-19 ile mücadele kapsamında yürüttüğü başarılı ve titiz çalışmaları ile ilçe halkının sağlığı için, Belediye ekipleri aralıksız gayret gösteriyor.

 İlçede daha önce; tüm kamu kurumları, okullar, hastaneler, sağlık ocakları, eczaneler, site bahçeleri, parklar, cadde ve sokaklar, dükkânlar vb. birçok alana dezenfeksiyon işlemi uygulanmıştı.

Bugün de halkın yoğun olduğu; tüm sağlım ocakları, eczaneler, İl Sağlık Müdürlüğü ve Huzurevi’nde dezenfeksiyon işlemi yapıldı. Vatandaşın işi olmadıkça sokağa çıkmadığını ümit ettiğini belirten Başkan Mahçiçek,

“İnanıyorum ki zorunlu haller dışında insanımız dışarı çıkmıyor. Sağlık kuruluşlarımız ve eczanelerimiz mecburen açık ve yoğun bir şekilde kullanılmaktadır. Dolayısıyla buralarda dezenfeksiyon işlemini sürekli yinelemekteyiz. İlçe halkımızın sağlığı, refahı bizim önceliğimizdir. Halkımız dış mekanların hijyeni açısından müsterih olsun, lakin virüs ile mücadelede Sağlık Bakanlığı’mızın yönergelerine de uysunlar. Tedbir her şeyden önce gelir. Önemli olan virüsü kaptıktan sonra mücadele etmek değil, virüsü vücudumuza bulaştırmamaktır. Bu da bizim alacağımız önlemlerle orantılıdır.

Şahsen ben vatandaşıma teşekkür ediyorum. Onikişubat İlçesi’nde büyük bir çoğunluk kurallara uyuyor ve dışarı çıkmıyor.

Bugünler de geçecek hiç merak etmesinler. Her gecenin bir sabahı olduğu gibi, eski güzel günlerimize; daha bilinçli ve farkında olarak, daha temiz ve yaşanabilir bir dünyaya döneceğiz. Bir taraftan musibet gibi gördüğümüz bu hastalık günlerinde hepimiz içsel bir muhasebe de yaparak doğrumuzu ve yanlışımızı ayırt ettiğimizi düşünüyorum. Daha iyi, daha güzel ve daha sağlıklı yarınlara kavuşacağımıza inancım tamdır” diye ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
(VİDEO) Büyükşehir’den Toplu Taşıma Esnafına DestekÖnceki Haber

(VİDEO) Büyükşehir’den Toplu Taşıma Esna...

KAHRAMANMARAŞ'TA KAZA (SONDAKİKA)Sonraki Haber

KAHRAMANMARAŞ'TA KAZA (SONDAKİKA)

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar