Şaban Uçar: Ara Verdiğim Başkanlığa Tekrar Adayım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şaban Uçar: Ara Verdiğim Başkanlığa Tekrar Adayım
Kahramanmaraş Berberler Kuaförler Güzellik Uzmanları Platformu’nun düzenlediği etkinlikler tüm hızıyla devam ederken, Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler Odası’nın yaklaşan seçimleri adayların çalışmalarını hızlandırdı

Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıda adaylığını koyan Şaban Uçar, “Ara vermiş olduğum oda başkanlığına sizlerin de desteği ile tekrar aday oldum” dedi.Kahramanmaraş Berberler Kuaförler Güzellik Uzmanları Platformu, şehir genelindeki berber ve kuaförleri bir araya getirmeye devam ediyor. Festival tadında sürdürülen etkinliklere katılan ve Kahramanmaraş Berberler ve Kuaförler Odası’nın yaklaşan seçimleri öncesinde aday olduğunu açıklayan Şaban Uçar, Dulkadiroğlu Gençlik Merkezi Konferans Salonu’nda kendisine destek veren kuaför ve berberlerle bir araya geldi. Uçar, “Bu tür hizmetlerimizin devam etmesi için, etkinliklerimizin devam etmesi için ve odamızın faaliyetlerinin devam edebilmesi için, mesleğimizin sanatımızın bir adım daha ileriye gidebilmesi için ara vermiş olduğum oda başkanlığına sizlerin de desteği ile tekrar aday oldum” diye konuştu.

“Daha güzel şeyler olacak”

Meslektaşlarının yaşadıkları sorunları giderebilmek için çalışacaklarını dile getiren Uçar, şunları dile getirdi: “Malzeme konusunda, salonlardaki eleman eksikleri olsun her konuda sizlere elimiz uzattık. Sizler de bizlere elinizi uzatın diyoruz. Yapılacak olan seçimlerde sizlerin desteğini istiyorum. Çevremdeki insanlar ve bana desteklerini ileten insanlar bana listemde kimlerin olduğunu soruyorlar. Yönetim kurulu illaki olacaktır ama ben şuna inanıyorum ki benim yönetim kurulum sizlersiniz. Ben sizlerle varım. 2 yıllık oda çalışmalarımızda bizlerin büyük emekleri oldu. Kıt imkanlarla projeler yaptık ve gurur verici işlerimiz oldu. Mesleğimizi temsil etme konusunda bu mesleği en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık.Bundan sonra da devam edeceğiz. Salonda bulunan birçok kişiye ağabey olduk baba olduk. Onlar bizi bırakmak istemediler ve biz de onları bırakmayacağız. Odamızın kurulduğu günden bu yana biz, büyük çalışmalar yaptık. Projeler dışında 37 tane eğitim verdik. Mesleğimiz bir itibar kazandı. Esnafımızın istişare çerçevesinde alacağı kararların hep arkasında olduk ve olacağız. Şaban Uçar’ın oda başkanı olması ile birlikte bizler sosyal medyayı güzel kullanmaya başladık. Esnafımız ile ilgili her türlü duyurularımızı sosyal medyadan yaptık. Biz bir aile isek, esnaflarımızı bu yolla haberdar etmeye çalıştık. Bunları daha fazla geliştirerek devam edeceğiz. Emin olun çok güzel şeyler olacak ve ben sizleri yanımda görmek istiyorum.”Kahramanmaraş’ta gerçekleştirilen saç tasarım etkinlikleri hakkında da konuşan Uçar, “Türkiye’nin çok kaliteli ve önemli 6 tane eğitmeni burada. Erkek berberliğinde saç kesimi, saç renklendirme, makyaj ve kalıcı makyaj, topuz ve türban eğitimi olacak. Biliyorsunuz ki meslektaşlarımız bu tür eğitimleri alabilmeleri için dışarı illere gitmeleri gerekiyordu. Biz ise, bunu arkadaşlarımıza destek olabilmek ve yardımcı olabilmek için Kahramanmaraş’a getirdik” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraş'ın meşhur ‘Abbas İnciri’ hasadı başladıÖnceki Haber

Kahramanmaraş'ın meşhur ‘Abbas İnciri’ h...

Göksun Meydanı’nda Çalışmalar BaşladıSonraki Haber

Göksun Meydanı’nda Çalışmalar Başladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar