SANAYİ SİTESİNE ÖZEL DEZENFEKTE ÇALIŞMASI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANAYİ SİTESİNE ÖZEL DEZENFEKTE ÇALIŞMASI
Dulkadiroğlu Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri, hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağını da fırsat bilerek eski ve yeni oto sanayi sitesinde temizlik ve dezenfekte çalışmaları yaptı.

Her iki sanayi sitesinde de sokak sokak temizlik çalışması yapan Dulkadiroğlu Belediyesi, temizlik çalışmalarının yapıldığı sokakları yıkayarak dezenfekte etti. Hafta sonu boyunca devam eden çalışmalar sonucunda eski ve yeni oto sanayi sitesi detaylı bir şekilde temizlendi.
Konu ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Dulkadiroğlu Belediye Başkanı Necati Okay, sokağa çıkma yasağını da fırsat bilerek dezenfekte ve temizlik çalışmalarını artırdıklarını belirtti.
Özellikle hafta içi yoğun olan sanayi sitelerinde detaylı bir temizlik çalışması yapıldığını anlatan Başkan Okay, temizlik çalışmalarının ardından dezenfekte ilaçlarıyla iş yerlerinin önü ve sokakların dezenfekte edildiğini kaydetti.
Başkan Okay, konuşmasını şu şekilde sürdürdü: “Koronavirüs ile ilgili çok çeşitli çalışmalar yapmaktayız. Bu çalışmaların başında da temizlik ve dezenfekte çalışmaları gelmektedir. Bu hafta sonu ekiplerimiz yoğun bir mesai harcayarak bu çalışmalara hız verdi. Hafta sonu uygulanan sokağa çıkma yasağı eski ve yeni oto sanayi sitelerinde bir sakinliğe neden oldu. Ekiplerimiz bunu değerlendirerek her iki alanı da detaylı bir şekilde temizledi ve dezenfekte etti. Bu çalışmalarımız virüsten kurtulana kadar devam edecek. Vatandaşlarımızın da virüs konusunda daha duyarlı olması ve devletimizin almış olduğu kurallara rivayet etmesini tavsiye ediyorum. Bu virüs birlik ve beraberliğimizden daha güçlü değildir. Biz alınan tedbirlere, birlik ve beraberliğimize rivayet ettiğimiz sürece bu sorunun da üstesinden geleceğimize inanıyorum.”

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyorÖnceki Haber

Cadde ve sokaklar dezenfekte ediliyor

Başkan Güngör: “Ailelerimize Gıda Desteğinde Bulunuyoruz”Sonraki Haber

Başkan Güngör: “Ailelerimize Gıda Desteğ...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar