SANKO Üniversitesi'nde “Adolesan İdiopatik Skolyoz" Kursu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SANKO Üniversitesi'nde “Adolesan İdiopatik Skolyoz" Kursu
Spinal Deformite Düzeltme Manevraları Kursu’nun 5’inci ayağı olan “Adolesan İdiopatik Skolyoz Kursu”, SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı ev sahipliğinde düzenlendi.

SANKO Üniversitesi Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çınar ve Dr. Öğr. Üyesi Erdal Yayla tarafından organize edilen kurs, alanında uzman konuşmacı ve kursiyerlerin katılımıyla gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Güner Dağlı, kursun açılışında yaptığı konuşmada, üniversite olarak bilimsel çalışmalara ev sahipliği yapmaktan gurur duyduklarını belirtti.

Prof. Dr. Dağlı, “Sanayi, ticaret, gastronomi ve hoşgörü şehri olan Gaziantep, üniversiteleri ve bu üniversitelerde yapılan bilimsel çalışmalarla bilgi şehri olarak da anılacak” dedi.

Kursun önemine değinen Prof. Dr. Dağlı, “Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalından hocalarım bu kursun başarısı için yoğun bir çaba harcadılar. Bundan sonraki toplantılarda da her türlü desteği vermeye hazırız” diye konuştu.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Salih Murat Akkın ise kursların en yorgun hissedilen ama aynı zamanda en zevkli kısımlarının uygulama bölümü olduğunu belirterek, “Değerli eğitimci hocalarımıza, Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çınar ve Dr. Öğr. Üyesi Erdal Yayla’ya bu güzel organizasyon için, katılımlarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. Verimli ve keyifli bir çalışma diliyorum” ifadelerini kullandı. 

Organizasyon Komitesi Başkanlarından Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden Prof. Dr. Mehmet Zileli de deformite toplantısının bazı ilkelerin öğrenilmesi adına büyük önem taşıdığını vurguladı.

Bu toplantıları daha önce farklı illerde gerçekleştirdiklerini anımsatan Prof. Dr. Zileli, “Gaziantep’te bizi konuk eden SANKO Üniversitesi yönetimine ve Tıp Fakültesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Ana Bilim Dalı Öğr. Üyeleri Dr. Öğr. Üyesi Kadir Çınar ve Dr. Öğr. Üyesi Erdal Yayla’ya çok teşekkür ediyoruz” diyerek memnuniyetini dile getirdi.   

Dr. Öğr. Üyesi Yayla ise üniversite olarak böylesi önemli bir kursa ev sahipliği yapmanın heyecanı içerisinde olduklarına vurgu yaparak, şunları kaydetti:

“Yıllar önce beyin ve sinir cerrahisi camiasında bazı şeyleri değiştirmek için sayın Opr. Dr. Murat Baloğlu ile çıktığımız bu yolda geldiğimiz bu noktada büyük bir aileye dönüşmenin gurur ve mutluluğunu yaşıyoruz. Verimli bir kurs olmasını diliyorum.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kahramanmaraşlı Sağlık Çalışanları Futbol Turnuvasında Bir Araya GeldiÖnceki Haber

Kahramanmaraşlı Sağlık Çalışanları Futbo...

Büyükşehir Belediyesi'nden 'Kariyer Günleri’ EtkinlikleriSonraki Haber

Büyükşehir Belediyesi'nden 'Kariyer Günl...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar