SEFA TEMİZLİKTEN 25. YILA ÖZEL KAMPANYA!

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
SEFA TEMİZLİKTEN 25. YILA ÖZEL KAMPANYA!
Sefa Temizlikte 25. Yıla özel çok özel kampanyalar vatandaşın beğenisine sunuldu.

Sefa Temizlik, kuruluş yıldönümüne özel çok özel  kampanyalarla kente değer katmaya devam ediyor. 

25 yıllık tecrübesi ve kente değer katan hizmet anlayışı ile Kahramanmaraş'ta temizlik anlamında her geçen gün ürün, hizmet ve müşteri potansiyeli ile günbe gün temizlik konusunda büyümeyi gözler önüne seriyor. 

Günümüzün geçtiği her an içinde nefes aldığımız ortamlar Sefa Temizlik ile daha hijyenik daha ferah olmaya devam ediyor.  

Faaliyetleri hakkında gazetemize önemli açıklamalarda bulunan Sefa Temizlik firma yetkilisi Sefa Gülpınar " İşyeri, ofis, stüdyo ve benzeri alanlar evimiz kadar zaman geçirdiğimiz mekânlardır.

25 yıllık tecrübemiz ile kahramankentimize 
profesyonel temizlik hizmeti sunuyoruz. 
Firmamızda Ev, ofis, dış cephe, cami, okul, inşaat ve sonrası temizlik, alışveriş merkezi, banka ve zemin temizliği gibi pek çok alanda hizmet vermek için halkımızın hizmetindeyiz. " dedi. 

'Temizliği sadece görüntü amaçlı değil sağlıklı yaşam alanları oluşturmak ve daha temiz bir Dünya yaratmak amacı güderek' yapılması gerektiğini belirten Gülpınar"
Firmamızda müşterilerimizin giderlerini azaltmak maksadıyla yurtdışından temin ettiğimiz özel temizlik ekipmanlarıyla  vinçsiz 20 metreye kadar vinç kullanmadan özel makinelerle dış cephe ve cam temizliği mevcuttur. 
Dış cephe temizliğinde kullandığımız makine ve ilaclarimiz 3 ay boyunca kirlenmesini önlüyor, 3 aya kadar temiz kalmasını sağlıyor." ifadelerini kullandı. 

Yılların verdiği tecrübe ve güvenle bay ve bayan ekiplerle müşteri memnuyeti ön planda tutularak tüm kahramanmaraş il ve ilçe hizmetlerine devam eden Sefa Temizlik, 'müşteri memnuyetini daima kendinin en büyük  başarısı olarak  temizlik konusunda iddialı olduğunu her platformda vurguluyor. 

25. Yılımıza özel kampanyalarının olduğunun altını çizen Gülpınar "Bizlere ulasmak isteyen müşterilerimiz instagramda sefatemizlik46 adresinden veyahut 536 967 37 70 yada 543 413 52 88 numaralarından bizlere ulaşabilirler." dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FETÖ’den aranıyordu yakalandıÖnceki Haber

FETÖ’den aranıyordu yakalandı

Öğrenci servisi ile motosiklet çarpıştı: 5 yaralıSonraki Haber

Öğrenci servisi ile motosiklet çarpıştı:...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar