Sular Akademi Hastanesi’nden istihdama katkı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sular Akademi Hastanesi, İŞKUR İl Müdürlüğü ile yaptığı İşbaşı Eğitim Programı çerçevesinde mevcut istihdam sayısına 43 kişi daha kattı. Yapılan protokolde konuşan Sular Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular, “Bu anlamda devletimizin burada İŞKUR eliyle bize vermiş olduğu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Dünyanın mücadele ettiği Koronavirüs (Kovid-19) salgını ile birlikte sağlık sektörünün öneminin bir kez daha anlaşıldığı bu dönemde şehre akademi hastanesi kazandıran Sular Sağlık Grubu, hizmete açtığı Sular Akademi Hastanesi ile kentte ki eksiği giderecek. 7 ameliyathanesi, 100 yataklı yoğun bakım ünitesi, 46 acil gözlem yatağı ve 300 yatak kapasitesi ile büyük bir ihtiyaca cevap verecek olan Akademi Hastanesi, bu önemli hizmetin yanında İŞKUR aracılığı ile de istihdama katkı sağlayacak. Hemşire mesleğinde 20, hasta kabul kayıt görevlisi olarak 18 kişi ve ebe mesleğinde 5 kişi olmak üzere toplamda 43 kişi İşbaşı Eğitim Programıyla göreve başlayacak. Bu kapsamda Sular Akademi Hastanesi ile İŞKUR İl Müdürlüğü arasında protokol düzenlendi. Protokolde konuşan Sular Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Sular, “Bünyemizde bin personelimizle hizmet vermekteyiz. Bu sayının 2021 yılında bin 500 kişiye ulaşmasını planlıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

“HİZMETLERİMİZİ ARTIRARAK DEVAM ETMEYİ PLANLIYORUZ”

Salgınla birlikte dünyada sağlığa yapılan yatırımların ne kadar önemli olduğunun bir kez daha anlaşıldığını söyleyen Hasan Sular, konuşmasının devamında, “Kahramanmaraş’ta biz Hayat Hastanesi olarak hizmet veriyorken, burada 300 yataklı A Plus üst düzey cihazlarla donatılmış bir hastane projesi ile hizmetlerimizi artırarak devam etmeyi planlıyoruz. Dünya sağlık sistemi çökmüş durumda! Ülkemiz sağlık sistemini başarıyla yürütmekte burada Sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyoruz. Malum Dünya ekonomisi çökmüş durumda bundan dolayı bütün iş adamlarına yeni yatırımlar yeni istihdam alanları noktasında çok görevler düşüyor. Ekonomik yaraları kapatabilmek için yeni yatırımlarla, yeni hizmetlerle, yeni iş alanlarıyla yolumuza devam edeceğiz.”

 

“İŞ VE İŞ VERENİ BULUŞTURDUKLARI İÇİN TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Sular, devamında, “Sular Grup olarak bünyemizde bin personelimizle hizmet vermekteyiz. Bu yatırımlarımıza devletinde sıcaklığını ensemizde hissederek, yatırımlarımızı artırıp bu sayıyı 2021 yılında bin 500 kişiyle hedefe ulaşmayı planlıyoruz. Bu anlamda devletimizin burada İŞKUR eliyle bize vermiş olduğu desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Neticede iş ve işvereni buluşturdukları için teşekkür ediyoruz. Yeni yatırımlarda buluşmak dileğiyle hayırlı olsun” şeklinde konuştu.

 

“SULAR GRUP HER ZAMAN İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYOR”

 

Törende konuşan İŞKUR İl Müdürü Ali Yüce ise şunları söyledi: “Dünyanın ekonomik dar boğazdan geçtiği bu dönemde bizim istihdamında zorluk çektiğimiz beyaz yakalı dediğimiz özellikle eğitimli kesimin istihdamında zorluk çektiğimiz bir dönemde Sular Hastanesi’nin istihdama katkı amaçlı böyle bir projesini İŞKUR aracılığı ile yapmaktan hakikaten çok mutluyum. Sular Grup her zaman istihdama katkı sağlıyor. Bu projenin memleketimize, milletimize özellikle insana hizmet eden, insanı önceleyen, insan sağlığını önemseyen bu tür yatırımların ilimizde ülkemizde artması temennisiyle kursiyer arkadaşlarımıza ve Sular Akademi Hastanemize hayırlı olmasını diliyorum.”

 

“İSTİHDAMA YAPTIĞIMIZ KATKIDAN DOLAYI KENDİMİZİ ÇOK MUTLU HİSSETİYORUZ”

Sular Akademi Hastanesinde Başhekim olarak görev yapan Binnur Özkars ise, hastanenin Kahramanmaraş’a hayırlı olmasını temenni ederek, “İstihdama yaptığımız katkıdan dolayı kendimizi çok mutlu hissediyoruz” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Özel çocuktan yaya geçidinde piyanolu özel mesajÖnceki Haber

Özel çocuktan yaya geçidinde piyanolu öz...

BAŞKAN OKAY’IN 5 NİSAN MADALYA GÜNÜ MESAJISonraki Haber

BAŞKAN OKAY’IN 5 NİSAN MADALYA GÜNÜ MESA...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar