TEŞKİLATLARIMIZIN HER BİRİ BİRİBİRİNDEN BAŞARILI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
TEŞKİLATLARIMIZIN HER BİRİ BİRİBİRİNDEN BAŞARILI
Ak Parti Kahramanmaraş İl Kadın Kolları 5. Olağan kongresi Kahramanmaraş Necip Fazıl Kısakürek Kültür merkezinde gerçekleştirildi.

Kongre’de Selamlama konuşması yapan Ak Parti Kahramanmaraş İl Başkanı Ahmet Özdemir “Teşkilatlarımızın Her biri Birbirinden Başarılı” dedi.  Özdemir yaptığı konuşmasında Şunları söyledi.

 

“Buraya çok gururla çıktım. Çünkü çok başarılı bir kadın kolları teşkilatının il başkanıyım. Bugüne kadar da çok başarılı hizmet etmiş bir kadın kolları başkanımıza bugün bayrağı devir alan bir kardeşimiz var. Ben 2 yıldır çalışıyorum Ayşe başkanımızla ama ondan öncesini de biliyorum Avşin kadın kolları başkanlığı dönemini biliyorum. Yaptığı işlerle hanımefendi ile davamıza hizmet etmesiyle gurur duyuyorum. Bu gururu elbette sizler de biliyorsunuzdur ama sadece ondan bahsetmek de haksızlık olur. Ak parti Kahramanmaraş kadın kolları teşkilatları her biri birbirinden başarılı, her biri birbirinden fedakar ismini çoğumuzun bilmediği ama kendi dünyalarında bu davayı sırtlanmış çok kahraman kadınlar var. Onun için ben hepinize teşekkür ediyorum, gurur duyuyorum. Sizi ben alkışlıyorum aslında bunu neden söyledim;  5 tane kız kardeşim var, eşim var, annem var onları görüyorum da bir de teşkilatçılık yapmak bu davayı sırtlanmak bunu çok iyi taklit ediyorum. Bu zor yükü taşıyan yürekli kadınlarımızın Allah yolunu açık etsin. Davamıza güç vermeye her zaman devam etsinler. Temennisin de bulunuyorum. Ve tabi yeni başkanımıza başarılar diliyorum. Biz sadece şunun sözünü verebiliyoruz. Ayşe Kılıç başkanımıza nasıl yardımcı olduysak onun mücadele işini nasıl kolaylaştırmaya çalıştıysak Ayşe Cesur başkanımıza da elimizden gelen işini kolaylaştırmaya yollarını açık etmeye çalışacağız. Çünkü onların çok yolu var davamıza gidecek çok yolu var inşallah şehrimizin de ülkemizi de davamızın da ve bizden umut bekleyen herkesin yolu açık olsun. Ve kongremiz hayırlı olsun.”


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
GRİ KOÇ YENİDEN AFŞİN’E GELİYORÖnceki Haber

GRİ KOÇ YENİDEN AFŞİN’E GELİYOR

HEDEF; EN AZ YÜZDE 60 İLE ERDOĞAN BAŞKAN!Sonraki Haber

HEDEF; EN AZ YÜZDE 60 İLE ERDOĞAN BAŞKAN...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar