Türkoğlu Belediyesi’nden Benzerlerine Taş Çıkartan Proje: Karapınar Su Parkı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Türkoğlu Belediyesi’nden Benzerlerine Taş Çıkartan Proje: Karapınar Su Parkı
Türkoğlu Belediyesi tarafından Beyoğlu’na yapılan Karapınar Su Parkı, benzer projelere taş çıkartıyor. Süs havuzları, yapay şelaleler, aydınlatmalar, yeşil alanlar, kamelyalar, oyun grubu, bay-bayan mescit ve restoranıyla yüzde 90'ı doğal kaynak suyuyla çevrili Karapınar Su Parkı, ziyaretçilerini adeta büyülüyor.

Beyoğlu Mahallesi’ne 3 kilometre mesafede olan Karapınar Su Parkı yaz aylarında hizmete açıldı. Ancak kış mevsiminde de ziyaretçilerden büyük ilgi görüyor. Özellikle sessiz ve sakin bir hafta sonu geçirmek isteyen vatandaşların tercih ettiği Karapınar Su Parkı’nda, çocuklar için oyun parkı dahi mevcut! Bünyesinde fırını da barındıran lokantada; usta aşçıların marifetleriyle hazırlanan envai çeşit yemek bulmak mümkün. 
Karapınar Su Parkı hakkında açıklamalarda bulunan Türkoğlu Belediye Başkanı Osman Okumuş, “Geçtiğimiz aylarda hizmete açtığımız Su Parkı’ndayız. Burası büyük bir vadinin içerisinde yaklaşık 30 dönüm alana kuruldu. Doğal suları, şelaleleri, göletleri, mescitleri ve özel lokantalarıyla harika bir sosyal yaşam alanı. Açıldığı günden beri yoğun ilgi gören Karapınar Su Parkımızı vatandaşlarımız çok sevdi. Buradaki lokantamızı özel bir işletmeye kiraladık. Vatandaşlarımız burada her çeşit yemeğin en güzelini bulabiliyor” dedi.
“AMACIMIZ VATANDAŞLARIMIZIN DOĞDUĞU YERDE DOYMALARINI SAĞLAMAK”
Sanayisi ve konut sektöründe hızla büyüyen Türkoğlu’nun her yönüyle gelişmesi için belediye olarak olağanüstü bir gayret sarf ettiklerini belirten Başkan Okumuş, şöyle konuştu: “Sosyal yaşam alanları, spor tesisleri, yürüyüş ve bisiklet yolları, piknik ve mesire alanları, doğal güzelliklerimizi ön plana çıkaran projelerle ilçemizin her yönüyle gelişmesine katkı sağlamaya çalışıyoruz. Geldiğimiz günden itibaren bin 500 dönüme yakın yeşil alanlar, sosyal yaşam alanları oluşturduk. 4 tane spor kompleksi yaptık, beşinciyi Yeşilyöre bölgesine yapıyoruz. 4 tane yüzme havuzumuz, 20’ye yakın da halı sahamız var. Amacımız, kırsal mahallelerimizde oturan vatandaşlarımızın doğduğu yerde doymalarını sağlamak.”
“HER YÖNÜYLE YAŞANABİLİR BİR TÜRKOĞLU İÇİN ÇALIŞIYORUZ”
Belediyelerin yol, parke, altyapı gibi konuların dışına çıkıp; halkın sosyal ve ekonomik refah düzeyini artırmaya yönelik çalışmalar yapmaları gerektiğini kaydeden Okumuş, şunları söyledi: “Bütün sanatçıların doğuştan yetenekleri vardır. Belediyecilikte de Allah bana böyle bir yetenek vermiş. Doğayı daha da güzel hale getirmek için bir becerimiz var. Biz, yola çıkarken; 44 mahallemizde de vatandaşlarımızın en kısa zaman aralığında sosyal yaşam alanlarına, parklarına ve spor tesislerine ulaşabilecekleri projeler yapacağımızı söylemiştik. Bugün itibariyle onu başarmış bulunuyoruz. Artık yol, parke, altyapı gibi konuların dışına çıkıp, halkın sosyal ve ekonomik refah düzeyini artırmaya yönelik çalışmalar yapmalıyız. Vatandaşlarımızın sosyal hayatlarını daha iyi yaşayabileceği, her tür sosyal ve sportif aktiviteleri yapabilecekleri alanlar oluşturmalıyız. Biz de bunun gayretindeyiz. Her yönüyle yaşanabilir bir Türkoğlu için çalışıyoruz.”

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Yola koşarak fırlayan çocuğa otomobil çarptıÖnceki Haber

Yola koşarak fırlayan çocuğa otomobil ça...

UGİYAD Üyesi Aslan Yüzgeç CİMER Toplantısında Tecrübelerini AnlattıSonraki Haber

UGİYAD Üyesi Aslan Yüzgeç CİMER Toplantı...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar